Menu

dimarts, 25 de novembre del 2008

Evolució porrísima J12



Barcissim maniàtics, ja torna a estar la classificació més porrística del món,
davant dels vostres ulls!!!

Aquesta jornada s'han vist resultats molt sorprenents:

Per començar, Junaitu no ha entregat la porra i li ha sortit rodó. Els grans beneficiats són Banakona, que amb 5 punts es situa molt aprop de la posició capdevantera i l'home de les calces i en perico, que han remuntat espectacularment i es situen per davant de felissuca i apretant a les posicions Champions.

El que està molt clar és que aquesta porríssima, té un lider molt sòlid; Al-fathísssim es manté a dalt de tot imposant la seva llei i controlant la situació, per tal de respondre amb un moviemnt ràpid a qualsevol atac dels rivals.

La cosa canvia per sota. El gran perdedor d'aquesta setmana, és Felissuca; poc bagatge per un documentat del futbol tant important com Maxwell, però la pressió demostra que l'està podent; qualsevol aproximació que fa a les primeres zones, no és capaç d'assentar-s'hi i se'n va avall amb algun resultat negatiu.

Cal comentar que Saülíssim, torna a les seves puntuacions mitjanes i no es capaç d'agafar als que el precedeixen; això el deixa en una posició bastant xunga perque dóna esperances a un Ernestíssim, que intenta recuperar-se del virus barraques.

Encara s'ha de lluitar molt. Aviat els Alps; quan arriba la muntanya, és quan venen les diferències gordes!!!

Barcissim.com

3 comentaris:

  1. Ei, jo no entenc una cosa del gràfic. Com és que puja el Juantiu si ha fet 0 punts? Pot ser que ens haguem menjat algú? Perquè Felissuca per exemple estava amb 53 i a la jornada anterior li marca menys de 50.

    Per lu demés, valoro positivament la jornada i us emplaço tots a treballar aquest mes que comença per desbancar aquest líder que em fa ombra.

    ResponElimina
  2. a veure kurnissim! d'on collons treus les gràfiques??? una cosa que fas i te la inventes???

    juajauj kin desastre!!!

    per cert, no hi ha xibeca?

    ResponElimina
  3. Ha pillat els punts de la jornada 12 i els ha posat a la 11. S'ha saltat una jornada. JUANITUUUUUUU posa-la bé!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM