Menu

divendres, 21 de novembre del 2008

LIONEL I EL PRO

Guaiteu Déu Nostru Senyor amb el seu Pro 2009. S'ha de dir que, abans de jugar, ell ja s'ha passat una modalitat del Joc. Tu imagina't que ets Lionel i et fots a jugar en el modo "Ser una leyenda"... Pro si ja ho és!!! És trampa!!

Per altra banda, s'ha de dir que el Pro 2009 de la PS3 té un fallo imperdonable. Resulta que en el Barça hi ha un jugador que no hi és. Hi ha Victor Sanchez, Pedrito... pro amics, el Ros d'Or no l'han fotut. Per tant voto per cremar totes les PS3 del món. Per sort en la versió PSP sí que hi és, i el pots fer gambar pel camp que dóna gust. En el meu Pro, Eidurt és titular indiscutible i es carrega l'equip a l'esquena en cada partit. De moment ja té una Copa Konami en el seu palmarés.

3 comentaris:

  1. Antes de precipitarnos a quemar todas las play 3, q cuestan una pasta, tened en cuenta que en la version de PC tampoco esta...pero no solo eso, sino q esta Crosas!!! es un poco lamentable que sacandolo en octubre no sean capaces de poner las plantillas actualizadas...Eso si, la jugabilidad es brutal, como siempre!

    ResponElimina
  2. I ara què? Hem de cremar totes les PS3 i tots els PCs? El que s'ha de fer és fitxar-lo ràpid!! Segur que el posen sense equip, es pilla i es fitxa!

    ResponElimina
  3. i es paga el que sigui. Eidurt s'ho val

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM