Menu

dimecres, 5 de novembre del 2008

Barcíssim 1 - 1 Basilea

1-0 Messi (62')


1-1 Derdiyok (82')


Penya, com pot estar aquest tiu sol al punt de penalt?? Tonyes, no t'adormis...

6 comentaris:

  1. Maxwell companyíssim, tengo que decirte que discrepo de tus comentarios pepissimistas. Estoy de acuerdo que ayer sacamos medio equipo reserva, pero las rotaciones son MUY necesaria por ejemplo por si se lesiona un titular como pasó ayer. El Basiela, no nos engañemos, es un rival que, en casa, se tenía que ganr fácil. Con el equipo que salió se tenia que ganar fácil.

    Luego que Tití siga siendo una mierda, que Linyolíssim vaya pasado de vueltas o que Hleb no sepa aún a que juega, creo que sí que es achacabe. Necesitan miuntos y creo que el partido era para eso.

    Al final, la clasificación ya está conseguida. El problema es andrés, que si ayer le hubiera tocado rotación estariamos todos tan tranquilos.

    No ens carreguem en pepíssim a la primera de canvi!

    Salut i barcíssim per tothom!

    ResponElimina
  2. A mi m'agradaria situar-me en un terme mig. És veritat que no es pot matxacar a Pepíssim, però si que potser la cagat. Perquè si Iniesta venia just fes-lo descansar a ell i fes jugar Touré, Eidurt... Si veus que el partit va malament: bé per treure Messi, però treu-lo per Iniesta i mates dos pàjarus d'un tiro.

    Per tant, no passa res però Pepíssim no t'adormis, et vigilem.



    achacabe: tribu indígena que habita les zona septentrional del bona part del curs del riu Amazones. Anava passejant per l'Amazones i em vaig trobar amb una achacabe.

    miuntos: toros de la granja Miunta. Típics en San Fermín por su bravura i coraje. Este año los miuntos se han cobrado tres heridos leves por hasta de toro i treinta contusionados.

    ResponElimina
  3. estic d'acord amb la teva posició. No dic que pepíssim no la cagués, pro fent una valoració general, no es pot culpar a pepíssim ara.

    Crec que estic enamorat d'en pepíssim. La meva opinió no és objectiva.

    ResponElimina
  4. Es nota que ahir vam acabar una mica tocadets per l'empat del barcissim. Això avui està calmat, pendent de l'evolució d'iniesta, etc...

    Rebaixem una mica l'euforia? o continuem a saco?!?!?

    ResponElimina
  5. Que Déu us beneeixi. Que Déu beneeixi barcissim.com.

    ResponElimina
  6. Mi intencion era dar un toke de atencion a pepissim...obviamente sigue siendo tan bueno como anteayer...pero si se ekivoca hay q decirselo.

    Ademas, puedes hacer rotacion de una pieza clave y dos importantes, no de tres piezas clave

    Por cierto, ayer Iniesta no hizo nada...y para mi Henry fue de los mejores

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM