Menu

divendres, 12 de juny del 2009

Esteu mooooolt lluny del triplet...

4 comentaris:

  1. penya! ja ha començat el show:

    http://www.elpais.com/articulo/gente/Cristiano/Ronaldo/celebra/pase/Madrid/Paris/Hilton/elpepugen/20090612elpepuage_4/Tes

    ResponElimina
  2. Buenísimo.

    Chavales! que fichen lo que quieran, será más divertida la liga que ganemos. El problema de no fichar nosotros es que será difícil ir a por los 6 títulos, pero centrándose en la liga, se gana seguro por mucho que fichen (a no ser que fichen todo lo que tiene el Barça, entonces ganarán ellos)

    Ellos sólo pueden aspirar a liga y copa, y la copa la tirarán, así que con ponernos fuertes en la liga ellos habrán invertido 250 millones en no ganar nada.

    ResponElimina
  3. Jo crec que ells, amb aquest equip, tenen moltes més possibilitats de Champions que de Lliga, ja que per la lliga cal ser molt més regular i molt més "equip", cosa que ells no crec que siguin l'any que ve, mentre que per la Champions les individualitats són molt més determinants, al tractar-se la majoria de vegades de partits on t'ho jugues tot a 1 carta.

    ResponElimina
  4. Comparteixo opinió amb Maxwell.

    És moool difícil guanyar els 6 títols. Però podem tornar a fer una gran temporada... Les supercopes no se'ns han d'escapar i el mundialito faria il·lusió per ser inèdit a les nostres vitrines, ara bé, dels altres 3, del triplet jo firmo guanyar la lliga i fer millor paper que el madrid en les altres! crec que seria una gran temporada.

    Ara, coneixent pepíssim, no sé com ho farà, pq riberetes cada dia està més lluny, però estic molt segur que pepíssim va a per tot i això m'agrada. Som el Barça no?? Pues a per totes!! Primer hem de tancar renovacions (killissim i yayardes) i a fitxar algu, no? Movem peça pepíssim!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM