Menu

dimarts, 16 de juny del 2009

Killíssim firma ja, home!!!!

A vere Killíssim nostru, això és el que has de fer: Una puta firma! firma ja home! I canvia de representant colega que t'està menjant la bola el merenguíssim aquest! Va una firmeta, mira aqui la tens, és ben fàcil. I deixa el txikíssim i el bacó planificar els fitxatges que riberetes ja caduca i Astoníssim puja el preu cada hora que passa...

Vols un boli Killíssim???

11 comentaris:

  1. Barcíssim.com ja va comentar al seu moment que el fill de puta del Carvajal tocaria els collons.

    No et deixis menjar el tarru per aquest desgraciat, representant de Raúl, de Salgado, de Casillas, de Juande Ramos... Aquest tiu només mira per la merengada i per les comissions que s'emporta!!

    Va Killíssim, envia'l a la merda, sigues una mica més humil i ajuda al club que t'ho ha donat tot.

    ResponElimina
  2. Carvajal fa el que Valdés li demana. Haurien de rebaixar les pretensions però jo estic amb Valdés: a Iniesta li oferim ampliar un contracte que caduca al 2014 i a Valdés li oferim menys quan finalitza contracte al 2010?

    Adéu!

    ResponElimina
  3. Es veu que no hi ha acord i el Barça ja ha començat a moure's per Asenjo. Em sembla super trist.

    Desde barcissim.com sempre hem estat al costat del nostre Killíssim, però crec que les pretensions del d'Hospitaletíssim són exagerades. No es pot comparar un jugador com iniesta (pel qual suspira tot el món i s'ha de blindar) amb Killíssim, que és un porteràs, que és el millor porter pel Barça, i que ha rebut una oferta prou bona per la tasca ascendent que està fent.

    A què juguem penya? Està clar que Carvajal i Valdés estan d'acord i no exculpo el nostre killíssim però el que em toca els pebrots és que el puto merenguíssim està aconseguint desestabilitzar el barça desde dins i killíssim hauria de reaccionar.

    KILLÍSSIM VOLS FER L FAVOR DE FIRMAR?!?!?!

    CASUN...

    ResponElimina
  4. Jo crec que Valdés fa això perquè s'ha deixat recomanar (o mal recomanar) per Carvajal, que l'ha convençut de què ha de demanar cobrar al nivell de porters com Casillas, Cech, Buffon... quan (ja em perdonareu) futbolísticament no estan al mateix nivell.

    Killíssim necessites dues coses: una cura d'humilitat i enviar a la merda el Carvajal. No oblidis que ets qui ets gràcies al Barça i a la paciència que alguna vegada han tingut amb tu (recordem la seva desaparició quan el van baixar al B per exemple...)

    ResponElimina
  5. Quillissim es un bon porter. No es un porteras...

    Recordem que va crear dubtes durant la segona volta per les mil pifies de la vida. Gol de Juninho de falta per exemple...

    nomes dir que killissim es totalment substituible. i de llarg.

    Cada temporada es perden tres puntets a la lliga per culpa de cagades de valdes.

    Que ens l'estimem i es un quillacu? si! i tant!! que fot els caretos de la vida sempre? tambe!!
    Que es el puto amo i toca el piano? Tambe...

    Que sino no podriem riure'ns del seu jetu...esta clar!!!

    ResponElimina
  6. estic d'acord que la pifia quan més mal fa (contra els pericos) o en moments que fan mal. I que Valdés és un bon porter, però està anys llum de casillas, per exemple.

    A mi el que em fot és que el barça, abans de Valdés, semblava el madrid amb els entrenadors. Desde zubi que el barça portava molt temps sense trobar un porter capaç d'aguantar la pressió i mostrar una qualitat al nivell de l'equip i em puteja lu seu tornar a jugar a la loteria amb els porters.

    Em puteja el Killíssim i em puteja mol mol mol el putu carvajal.

    ResponElimina
  7. Ei penya, arribo una mica tard, però el Killíssim s'ha de quedar. Recordeu que Víctor és culé eh! Que demana molt? Sí. Que li paguen poc? També. Doncs la meitat i avall.

    ResponElimina
  8. No le pagan tan poco...le ofrecen casi 7 millones, y el pide 9, que sería cobrar más que Casillas. Si acepta lo que le dan sería el segundo portero mejor pagado del mundo...me parece demasiado.

    Y eso que yo soy el primer defensor de Victorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Valdessssssssssssssssss desde hace años. Pero nanu, no nos flipemos.

    En realidad, con 3 millones netos ya tienes parta comprar todo lo q kieras, así que si eres tan culé no intentes estafar al Barça. Se trata de vivir, no de forrarse!

    Y si no, 60 millones, un lacito, y Eto'o y Valdés a Milán. Ya vendrán Diego Alves o Asenjo, y Villa.

    ResponElimina
  9. el_perico_porreta17/6/09 4:28

    ei! m'ha agradat el comentari... saben akell ke diu "estic d'acord que la pifia quan més mal fa (contra els pericos)"
    i gracies eh?, perke sino el resultat hauria estat ben diferent.... evidentment no va poder guanyar el duel de killus contra Luis Garcia! entre aixo i la calva de de la Peña ke el va enlluernar.....

    a veure jo des de fora veig ke akest home s'ha flipat mooooooolt, no es pot conformar am 6 milions d'euros per temporada?¿ realment esta molt mal aconsellat i l'avaricia li ha pujat al cap.... ke si te un zamora es gracies a una defensa formidable i a ke el barça escombrava els rivals durant la primera part i despres prou feina tenien en no akabar 9 a 0, o 0 a 9 depen el camp...

    evidentment es un gran porter, pro de cagades en fan tots, sino digueu-li a Kameni... lo ke em fa patir el kabron!!

    no se, pro jo del barça no passaria de 7 kilus i ell com a culer hauria de rebaixar les seves pretencions economiques, com es possible ( tant d bo ) ke faci de la Peña amb l'Espayol...
    ara es veura kins colors porten al cor, si els dels seus respectius ekips o el verd dels diners

    apa, bona nit

    ResponElimina
  10. Senyors,

    m'agradaria fer un apunt que ahir se'm va passar per alt. No cal que ens estressem. El mercat es tanca el dia 31 d'agost. Per tant, jo sóc partidari de calmar-nos una mica i sudar del que faci el Madrid.

    La feina feta de pressa i corrent no acostuma a donar resultats. Per tant, jo si fos del Barça aniria treballant però sudant de la pressió que fan els mitjans. Tenim el temps necessari per renovar a Killíssim i fitxar a Riberetes i Astoníssim.

    Recordeu, nosaltres hem de retocar un equip campió de tot. Són els altres que han de fer una revolució en un equip campió de RES. És a dir, calma i seny i tot anirà bé.

    ResponElimina
  11. pericu nen, que no dorms? què son aquestes hores???

    jo vull que el killu es quedi, si us plau. Per molt que diguem que és substituible, ser porter del barça no és gens fàcil.

    Recordeu el cas Lopetegui? Era un porteràs fins que va venir al barça... no crec que sigui el moment de tornar a liarla a la porteria.

    KILLU SIGNA JA CONY!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM