Menu

diumenge, 7 de juny del 2009

A la final!!!

Patint més del compte però el Barcissim s'ha classificat per la final a 5 partits de l'ACB. Una vegada més, contra el TAU. S'ha fet justícia, és cert, però nanu, que pesats!!! Mil partits aquesta temporada!!!! Esperem que els de Xavi Pascual afrontin el duel tal i com van fer a l'Eurolliga i així poder aixecar un títol més que merescut aquesta temporada!!

8 comentaris:

  1. ueeee saul! estàs en tot eh últimament! jejejej.

    quin patiment i quin partit!! Ho hem aconseguit, però el TAU me fa una por... necessitarem que tots es jugadors estiguin ben inspirats per poder guanyar!

    ResponElimina
  2. M'encanta Saulíssim, on està la notícia!

    Realment ha estat un partit d'infart. Ara a matxacar al TAU com vam fer a l'Eurolliga. L'ACB ha de ser nostra. D'aquesta manera aconseguirem Lliga de futbol, bàsquet i hoquei... Oi da.

    ResponElimina
  3. A pel Tau!!!

    I a per Riberetes siusplau, encara que només sigui pel nom.... pq si no ve aki, li haurem de dir Ribery de merda!!!

    ResponElimina
  4. jajaja jo es q estic amb el mono de lliga, de porra, de champions, de copaaaa!!! i haig de fer coses, coses, dir coses... riberetes!!! he fet de Banak en les dues últimes entrades. Ha estat una bona experiència això de fer de Banak, m'ha faltat ficar el text centrat pq respiri una mica jajaj!!!

    Guanyarem l'ACB!!! estic segur!! Llàstima que l'altra finalista hagi sigut el TAU. M'hagués molat molt el Madrid i així els acabem d'humiliar. El Barça és superior al Madrid però amb el TAU està molt igualada la cosa. A part és una mica aburrit sempre Barça-TAU però és el que hi ha....


    GUANYAREM!!!!!
    BARCÍSSIM!!!!!!!!!!
    RIBERETES!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Per cert, estic mirant la final de la champioins atre cop per Barça TV, acaba de comensar. Com pot ser que els comentaris de Barça TV (amb Junyíssims!!!) vagin 2 o 3 segons mes atrassats que la imatge?

    No ho poden arreglar o ke? Em preguntu, al miniestadi tbé va ser aixi?!?!

    BARÇA
    RIBERETES!!!

    ResponElimina
  6. jo aquesta tarda m'he empassat el 2-2 contra el valència, l'habitació dels miralls amb sylvinho i després en 2-6!!! jajajaj

    és cert això que dius del desfase, en aquests patits tb passava. No sé, coses d'en junyiníssim...

    BARÇA!
    FORLÁN!

    ResponElimina
  7. Dejen paso al campeón!

    como el barça de la pena que ha dado hoy en la segunda parte del partido....madre mia, será jodido...esperemos que se gane facil! AJJAAJ

    ResponElimina
  8. Serà una final molt dura, però hem de demostrar que com vam fer a l'Eurolliga, els podem guanyar! Per cert, diria que tenim el factor camp en contra.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM