Menu

dilluns, 1 de juny del 2009

El show de la merengada

Hola penyíssima barcissimmaniàtica i felicitats a tots per estar vius.

Ara que ja està tot fet, que no podem demanar res més, que la vida és meravellosa i no ens cansem de parlar del Barcíssim tot el dia a totes hores, m'agradaria analitzar un altre tema que encara ha fet més espectacular la temporada: El show de la merengada.

Messi n'hi do l'espectacle patètic que ha fet el nostre etern rival! Hem anat de show en show i la veritat és que ha estat molt divertit:

Al poc de començar la temporada ja vam partir-nos de riure veient com un Segona B, el Real Unión, liava el cristu al Bernabéu eliminant-los de la Copa a la primera. Aquell entrenador, la Xusta, ens va deixar frases que sempre recordarem com el famós "No hase falta desir nada mas" o "Es imposible ganar en el Camp Nou". Aquesta frase li va costar el puestu i el va substituir Juande, un pavu que es tallava les ungles a la banqueta amb tisores de podar mentre Cannavaro s'estampava contra el pal amb el gol de Messi al Camp Nou. Però aqui no acabava tot. Venia la "Champions Chapuza" del gomines amb els fitxatges de Lassanyes i Huntelaar provocant el ridícul a Europa. El Senyor Calderón va començar a liar-la a l'Assamblea: patètic. I això provocava l'aparició del gran Vidente Boluda! Un tio que va inventar el chorreo i li va caure a sobre en forma de Liverpool amb un 5-0 a la Champions. Anaven a per la lliga amb Faubert (jajaj) i la premsa es treu un "canguelo" i un "villarato" que s'acaben menjant amb patates amb el triplet. Però encara hi ha més! La plantilla tenia ganes de liarla i llavors Guti es negava a escalfar, Ramos se n'anava als toros, Faubert tot fatu dormia a la banqueta i el senyor Pepe i Marcelo es transformaven en animals!!! Jajajajaj! Tot a punt perquè et vingui l'espectacle en persona al teu camp i et rebenti tot a casa amb un històric 2-6. Mentre Robben es lesionava, Drenthe (quin tiu Drenthe!!) es fotia a rapejar i Casillas passava a ser de sant a cagarla fins a perdre tots els partits desde el clàssic...

Buenu penya, potser m'he deixat alguna cosa però s'ha de dir que el Madrid aquest any ha estat un show per disfrutar, la guinda del triplet. Un any exquisit, deliciós fins i tot pel show patètic del nostre etern rival.

Gràcies per tot merenguíssims! Seguiu així!

3 comentaris:

  1. Jajajaja m'encanta!!!!

    SÓN UNA PUTA MERDA MOLT GROSSA I FASTIGOSA!!!

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquest article! Sobretot m'agrada el títol, el trobo molt encertat: "El show de la merengada".

    Crec que només t'has deixat de dir una cosa: NO HAN GUANYAT REEEEESSSS i naltrus HO HEM GUANYAT TOOOOOOTTT

    ResponElimina
  3. jajajajaj! home tens raó tot i que una cosa porta l'altra. Com el madrid no jugava la uefa, si dius que tens triplet és que ells no han guanyat res!!!! i a sobre han fet la pena màxima!!!

    com floto penya!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM