Menu

dijous, 11 de juny del 2009

Trunyada grossa per TV3!!!

M'agradaria fer un parèntesi en aquest ball de fitxatges per donar una merda que ens haviem deixat: La merda grossa per TV3.

Desde barcissim.com ens mostrem contraris a tota l'orquestra mediàtica que ha muntat TV3 amb l'excusa del triplet del Barça per fer-se publicitat amb un estil paupèrrim. Començant pel Crackòvia. No dic que no tinguin bons gags, però amb la tonteria de la cançó de "Copa, Lliga i Champions" fotent-la fins a la sopa han provocat un garrulisme en el culerisme entonant una cançó de la tele en totes les celebracions en co
mptes dels himnes propis del club que no tenen cap vincle amb el marketing i són cants 100% culés. Ho sento però jo estic al Camp Nou i de cop sento "Puyol!! La Queca! La Queca!" o "Iniesta Puto Gusiluz!" i em fot nàusea nen! Sense parlar de l'escenari que van muntar a Plaça Catalunya amb els shows estelars dels actors de crackòvia i les parides del mil! És a dir, que crec que últimament TV3 ha fet mol mal al nostre llenguatge culé del carrer.

Per altra banda, TV3 va fer una iniciativa mitjançant la qual pretenia "batejar" aquest equip. Què es pensen que són ells qui donaran nom al Barça? El més cutre de tot eren els missatges que haviem de veure a la pantalla. Crec que va guanyar el "Ziga-zaga team?¿?¿"... és a dir les idees a l'alçada de la proposta. A més, si hi ha algún nom que defineix aquest equip amb escreix és Barcíssim i ja fa temps que el vam batejar...

Per acabar, després de guanyar la Champions, TV3 es va passar 5 dies donant bombo a una "primícia mundial" que era el famosíssim vídeo que van veure els jugadors abans de la final. Un vídeo que no era res de l'altre món, però que amb el sentit simbòlic i l'espectació que va anar assolint li van donar un super-bombo, del qual evidentment en van acabar treient tacada...

Vull recordar que fa 2 o 3 mesos TV3 i el Barça havien trencat totalment les relacions... per mi ja es podia haver quedat així el tema, tu! Per tot això i per que no només els pericos odien TV3 pel que fa al futbol... PAM! MERDA GROSSA! (i ja en porteu unes quantes eh...)

5 comentaris:

  1. muy bien puesta...por no hablar de los partidos que empiezan a dar ya empezados...

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord amb aquesta merda. Si són llestos llegiran entre línies que es tracta d'una merda múltiple que jo desglossaria de la següent manera:
    MERDA PER TV3 (en general ja va bé)
    MERDA PER CRAKÒVIA
    MERDA PER JORDI RAMOS I LES SEVES CITES
    MERDA PER LA REALITACIÓ (que no passa les repeticions com toca)
    MERDA PER MOROSOS
    MERDA PER LA MULTIPANTALLA
    MERDA PER LA CANÇONETA DELS COLLONS
    i, sobretot,

    PICHI PICHI PICHI MARICOOOOOON MARICOOON MARICOOOOUOOOON, PICHI PICHI PICHI MARICOOOON

    ResponElimina
  3. Si finalment es fitxa Ibrahimovic, crec que el nom ha de ser: "Coca-Coles" o "Tonyines" o "Conserves"

    pq?

    pq "es lata"

    ...






    perdó

    ResponElimina
  4. Ibrahimovic=l'ecupi. d'escupinya...

    Per cert, m'han agradat moltissim les tres ultimes entrades...

    Molt constructives. Si senyor.

    A mi lu que em molaria de veritat es un gadget que informes de com estan les accions d'Estrella Damm cada dia. Ho dic pq si Damm "breaks" l'hem cagat.

    Estaria be...sense birra no hi ha barça...Recorde'm-ho sempre.

    ResponElimina
  5. el_perico_porreta14/6/09 5:10

    eeeeeeeeeh! l'escupi es l'única cosa bona ke te crackovia sobre l'Espanyol, i es nostre!! aixi ke us quedeu amb en tonyines i punto jajajaja.

    Veus, Saül, t'he fet cas i entro aki despres de festa i tot tajat... en fi, era mes ke res per aplaudir la vostra trunyada sobre tv3, amb la qual hi estic totalment d'acord. No exactament amb els vostres arguments, la majoria des de un punt de vista cule, sino amb els meus de perico ke durant 1 mes he hagut de menjar molta merda per part de tv3... i molta eh?
    si valtrus ke sou del barça ja us heu quedat ben tips del penós espectacle de tv3, imagineu-vos jo ke soc perico....

    i feia 2 mesos ke havien trencat relacions.... pero ke es aixo?¿? ostia, com a minim kuan en Dani va trencat relacions amb el barça li va durar uns kuants anys jajajaja
    "anda" ke no s'han apuntat rapid al carro per pillar catxo.

    En fi, fins la polla de tv3... per cert, us heu fixat com en l'ultim zona zaping, el numero 1 va ser per l'Espanyol, kuan el normal es ke surti algu del barça, encara ke sigui treien-se un moc del nas?¿ la de mails ke debien rebre cagant-se en ells ajajajaj.

    apa doncs, ke vagi bé culés
    bna nit

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM