Menu

divendres, 19 de juny del 2009

KILLÍSSIM...RENOVADO



Después de varios tiras y aflojas entre club y representante del jugador, esta mañana se ha confirmado la renovación de Victor Valdés para los próximos 5 años (aunque algunas fuentes afirman que será blaugrana los próximos 6 años).

Se cierra así uno de los culebrones del verano, y ahora el Barcelona podrá centrarse en la contratación de jugadores, y la renovación de Yayardes.

3 comentaris:

  1. béeeeeeeee penya béeeeee... tenim killíssim per ratu i això m'agrada!!

    ara bé, espero que el barça no hagi trencat l'escala salarial amb aquesta renovació sino li pot sortir molt cara l'operació...

    Villa diuen ara que no es ven. D'entrada jo crec que és mentida. Simplement és un pas més per apujar el preu del "guaje" o forçar a pagar la clàusula a qui el vulgui (que no sé de quan és però fijo que és una millonada).

    Si és veritat pues és un petit "chasco" q no vingui segur al barça, però el fet que no vagi al madrid em mola molt sobretot per la bola que li han donat la púrria de merenguíssims. El mateix ho aplico a riberetes. Riberetes: si no vols venir, queda't al bayern, però PROHIBIT vestir de blanc, OK? ENTESOS??? QUEDA CLAR EH???

    vinga riberetes... que et mors de ganes de celebrar gols amb lionel...!!!!

    ResponElimina
  2. Y Touré a tiro...de todas formas, no os llama la atención que a Touré se le renueve dos años antes de la finalización del contrato (2011) y con Eto'o y Valdés hayan esperado hasta este verano? Yo creo que si Valdés no hace el año que ha hecho no lo renuevan, mirad lo que os digo....

    ResponElimina
  3. Està clar que Yayares ha estat 10 vegades menys qüestionat que Samu i Killíssim. Realment, estic molt content d'haver renovat el Killíssim, jo l'animaré perquè l'any que ve repeteixi Zamora, això implica que guanyem Lliga i Champions!

    Tinc entès que la clàusula de Villa és de 125 milions, és a dir, que es queda al València. Estic d'acord que si Astoníssim i Riberetes no van al Barça, que no es moguin d'on son.

    Després em fa molta gràcia que el Madrid només busqui la gent que vulgui el Barça, ara diuen que volen a Ibra i Mascherano. jajajaj me parto.

    Finalment, com diu avui el MD hem guanyat 10 títols! Penya, és un any gloriós per l'entitat. Torno en la interrogació de l'any: Efecte BARCISSIM.COM?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM