Menu

diumenge, 28 de juny del 2009

Realitat o bulo? Tu què hi dius bacó?


Parlen, parlen i parlen.... El Bacó ha dit que Samu té una oferta estratosfèrica del Man. City. No sé fins a quin punt un club es pot permetre fer d'Eto'o el jugador més ben pagat del món. A més, personalment, crec que no s'ho mereix perquè no és el millor jugador del món.

Però, si nosaltres, com a mínim jo, ens el volem vendre... aquesta oportunitat és d'OR!

Eto'o i Robinho junts... jajajajaj

Samu, moltes gràcies per tot, sobretot pels gols de Paris i Roma, i que et vagi tot molt bé.

4 comentaris:

  1. crec que és el millor que li podia passar al barça i a eto'o. El barça en treurà un pessic amb el qual podrem fitxar millor i samu, si té 12 cotxes, se'n podrà comprar 24 i xulejar a tot el món de ser el millor pagat. També diuen que el ManCity va a per Tévez. Una davantera Tevez-Etoo-Robinho no està geeeeeeens malament eh penya...

    L'únic handicap: que no juguen champions, tot i que amb aquests 3 no m'estranyaria que la juguin l'any que ve.

    Vamos samu, firma. Aqui sempre seràs estimat i recordat com l'astre africà del barça, l'artiller màxim, la pantera, el lleó camerunès, el tiu que dinamitava el vestuari i el senyor dels hammers.

    ResponElimina
  2. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2505049/Barca-reveal-Citys-Etoo-bid.html

    per cert: EEUU guanya ja a kaká 2-0, ja que daníssimo torna a ser banqueta.

    M'encanta per la merengada que després del xascu de la roja avui tenien tota la artilleria apunt per elevar a kaká a l'olimp!!! jajajaj foteu-vos!!! Que guanyi EEUU. Si guanya brasil que sigui amb xixarrus de daníssimo i prou.

    Avui ha sucat planxes i li han anulat. Però planxes ha sucat.

    BARÇA!!!!!

    ResponElimina
  3. Yo no vendería a Eto'o hasta que no haya otro atado. Lo que me parece una vergüenza es que se vaya a pagar más por forlán (35 millones) que por Eto'o (31 millones), cuando Forlán tiene 4 años más.

    Fichemos a Villa, Mascherano y Maxwell, ahí está el futuro.

    ResponElimina
  4. 31 por etoo quedandole 1 año de contrato y pidiendo lo q pide es un ofertón! si villa no sabe que etoo se va, dudará si venir. el martes hacemos oficial el fichaje de villa i aguamos la presentación de caca.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM