Menu

dimecres, 3 de juny del 2009

Què hem de fer Samuel?

http://i2.esmas.com/2008/11/08/19973/samuel-etoo300x350.jpg

Ja fa dies que la premsa en va plena: Què hem de fer amb el nostre Lleó Camerunès? S'ha dit que no vol renovar i el club li ha ofert. S'ha dit que Pepíssim no el vol. S'ha dit que s'ha de fitxar un altre "9" per fer-li la competència. S'ha dit que només pensa per ell i vol marxar lliure el 2010... S'estan dient moltes coses... però no ens podem oblidar (i crec que no sóc agoserat en dir-ho) que Eto'o és el millor davanter centre de la història del Barça. Si més no, un dels millors.
Què en penseu penya?

9 comentaris:

  1. Parlaré amb seny. Eto'o està en forma, però ja sabem com és. Aquest any tot ha anat bé, però què passaria si tinguéssim problemes? Seria el primer de rajar. Per tant, al carrer. Penseu que ara en podem treure profit i que si es queda un any sense renovar se n'anirà gratis.

    El Mundo parla d'Ibrahimovic, tampoc el vull. És extremadament bo, però també és conflictiu. Per tant la meva opció és clara: es fitxa a Ribery i Bojan i Tití davanters centre. Que es vol fitxar un altre tio? Cap problema, que vingui Villa, que vingui Torres, que pugi Gai Assulin, m'és igual.

    Conclusió: jo el vendria. Moltes gràcies Samu, et recordarem sempre. I avall.

    ResponElimina
  2. Cal fitxar a Ribery sigui com sigui, però si se'n va Eto'o també caldrà fitxar un davanter centre nat: Henry no ho és i a Bojan no se li pot donar aquesta responsabilitat encara.

    Villa estaria bé, però també Forlán (té una clàusula de 'només' 36 M€) o Benzema, que sembla que tothom l'hagi oblidat quan l'any passat el volia mig món.

    A mi personalment m'agrada més la opció Forlán, seguida per Benzema que és molt bo, jove i que no és tan car com era fa un any. Villa és molt bo, però crec que és massa similar a Bojan.

    ResponElimina
  3. Per cert, no em faria res que Eto'o marxés si es fitxa un davanter centre de garanties, com els que hem comentat. Però si es queda, confiem que Guardiola el seguirà sabent fer callar.

    Una altra cosa. Com ha comentat el Banach, els diaris parlen de Ibrahimovic per Eto'o + 30 M€. Em sembla una operació dolentíssima. Si això passés, l'Inter tindria via lliure per fitxar a Eto'o d'aquí un any a cost zero, mentre que el Barça haurà pagat 30 M€ per un davanter conflictiu com Eto'o i pel meu gust no tan bo com el camerunès.

    ResponElimina
  4. Està clar que hem de ser valents. Qualsevol pensaria que, venint d'on venim, millor tocar el mínim. Però el barça està per sobre dels jugadors i de vegades s'han de prendre decisions dures però bones a la llarga.

    Jo intentaria traspassar eto'o, el problema és que ell vulgui. I aqui és on comença el liu, pq si hi ha algún jugador complicat aquest és samu. Esperem que tot surti bé.

    Jo em quedo dels que heu dit amb Ribéry i Forlán. Forlán en concret m'agrada molt però té 30 tacus també.

    Dit això m'agradaria que eto'o fos comprensiu i pugués marxar per la porta gran. Ho veig dificil i em sap greu pq aquet tiu ha fet coses mol grans, però bé, diuen que les grans estrelles mai marxen bé del barça.... lionel als 31 serà el primer.

    Avui s'ha confirmat la no renovació de Sylvinho. Aquest si, sortirà per una porta del 15!

    ResponElimina
  5. El tema Samu es complicado. Yo propongo una "solución" que es un poco "ni pa ti ni pa mi".

    Si viene algun club con mucha pasta por delante, esta claro que seria el momento ideal para traspasar a Eto'o.

    Ahora bien, este hombre es complicado y es capaz de solo por tu querer traspasarlo, el no querer irse, acabar contrato e irse gratis en el 2010 (con 30 años).

    Esta opcion yo no la veo mal. Fichas igualmente a un delantero (a mi gusto, el elegido deberia ser ahora mismo Villa), te quedas con Eto'o, que ademas en enero se ira a la copa de Africa. Y al año siguiente le dices: "Samu, gracias por todo, puedes ir en paz".

    Porque no nos engañemos nadie pagara mas de 30 millones (como mucho) por Samu sabiendo que acaba contrato la temporada siguiente, ademas del pastizal que le tendra que pagar al "lleo Camerunes".

    Y otra cosa os voy a decir, antes que obsesionarme con la venta de Eto'o como si fuera la unica via de sacar dinero yo venderia a Marquez y Henry, que ademas de ser campeones de todo, pasan la treintena y cobran como autenticos cracks.

    ResponElimina
  6. el problema es que ahora nadie quiere irse del barça. Es como meter un niño en una tienda de chuches y esperar que salga solo...

    ResponElimina
  7. res com romario...
    ja se que nomes va ser una any...pero a mi em va sorpendre la vida...

    ResponElimina
  8. Gràcies per tot Samu! i PAM, venta!!

    Ribery s'ha de fitxar si o si! I llavors et falta un 9, que en el fons serà el que no fitxi el Madrid (o Forlan o Villa).

    BARÇA!!!!

    A per cert, un lateral esquerra i un dret són imprescindibles! i Recuperem Henrique, el central (i caceres fora)

    BARÇA!!!!

    i ritme ritme que ja arriba l'agost... i la supercopa d'europa!

    ResponElimina
  9. dejad a caceres en paz! dejadle crecer como jugador y dejad de meter mierda.

    Eto'o, venta y fichaje de Villa.

    Además, Filipe Luis, Ribery y Bruno (para q juegue la copa, no es peor q sylvinho) y venta de Henry y Marquez.

    otra opción a considerar es traer a Cesc, pq Touré y keita se van a copa africa. Esta opción es viable si se va Henry, ya q Iniesta podrá jugar de extremo cuando esten los negros en africa.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM