Menu

divendres, 6 de març del 2009

Barcissim.com arriba a les portades

Bé amics, ja va sent hora que algú parli clar. No ens donem compte, però la incursió de barcissim.com en el món de la informació deportiva blaugrana ja és un fet. I si no ho diem nosaltres, ningú es donarà compte.

Ara fa 6 mesos, Al Fatah, redactor oficial de barcissim.com, va publicar un símil molt aconseguit de Tao Pai Pinto. Recordem que en aquella època vam fer molts mails i participacions en fòrums de ràdios i altres mitjans que tracten l'actualitat blaugrana. Posteriorment vam sentir con en emisores com Ona FM o Rac 1, ja parlaven de Tao Pai Pinto... i avui: Pam! Portada del Mundo.

El que deia, ningú ho reconeixerà, però barcissim.com ja comença a arribar lluny. Nosaltres ho sabem i amb això en tenim prou.

8 comentaris:

  1. El millor de tot és que a la notícia diu que li diuen així al vestidor. La qual cosa vol dir que Al-Fatah té accés 6 mesos abans que MD al vestidor blau-grana!!!!

    http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20090306/noticia_53653590087.html

    ResponElimina
  2. Jajajaj ja he vist que has comentat la notícia.

    Tot i així la lectura correcta és: barcissim treu l'exclusiva, la gent en parla i arriba al vestidor. Per tant, encara és més fort: Al Fatah, crea mots i temes de conversa al vestidor. Quin poder penya!

    ResponElimina
  3. Penya és divendres i em falten porres!!!!!!!! Només tinc la de l'Ernest i la del Pericu

    ResponElimina
  4. Podries aconseguir que participéssin a la porra els jugadors del Barça o q? Tu pots, fas trampes, però pots.

    ResponElimina
  5. Tao Pai Pinto em va dir l'altre dia mentres feiem un cafè que l'any que ve s'apunta. Volia fer una birra però no l'hi vaig deixar demanar, que després acaba com el Ronnie. Ja me'ls conec!

    ResponElimina
  6. yo te la he enviado ya

    ResponElimina
  7. voy a petar el bernabeu

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM