Menu

dimecres, 18 de març del 2009

Himne amb ritme!

Penya! He creat una secció nova: El Gol Sud. A través d’aquí anirem explicant coses d'aquelles que passen en el món del futbol des d’una altra perspectiva, curiositats i detalls amb els quals convivim i que mereixen el mateix anàlisi que el propi d'un partit. Sempre des d'una perspectiva barcissimista i des del Gol Sud.

En la primera entrega m'agradaria fer una reflexió sobre el nostre himne. Quantes vegades l'hem entonat, ens hem emocionat i hem vibrat amb el seu ritme i harmonia? Moltes. Però estant al camp l'altre dia em vaig adonar d'una cosa: La penya s'embala. Crec que és segons el partit (segons el campionat i rival), però la penya s'embala que dóna gust. En concret en una fase: Comença l'himne amb: "Tot el camp!" Pla Pla Pla! "És un clam" Pla Pla Pla! Fins aquí bé. Però a partir d’aquí comença la carrera: "Sooom la gent blaaau granaaa!" i au vinga! Tots en dança!!

És normal que en un camp d'aquestes dimensions el so es propagui de diferent manera però és un tema de velocitat. "Taaaant se val d'on venim.....!!!" i Pla Pla Pla!!! Vinga picar de mans i cadascú amb el seu ritme però tots embalats.... "Siii del sud o del nooord" i Pla i Pla i Pla!!! Al final arriba el punt de "Barça! Barça! Baaaarça!!!" On tots els cantaires i picadors de mans ens retrobem, però a la segona part de l'himne torna el caos. Realment és curiós el nivell de conxorxa i patuleia que es viu en els diversos punts de l'estadi.


Conclusió: Quan soni l'himne al camp, que posin un director d'orquestra al cercle central. Podria ser Pepíssim o Eidurt perquè la gent es motivés. Però necessitem un ritme per l'himne penya.

Això és tot. Aquí queda aquesta primera entrega una mica freak de reflexions des del Gol Sud.
Barcísssim!!!!!!

3 comentaris:

  1. M'agrada la secció i m'agra el tema d'aquesta entrada. Suposo que en un partit contra el Màlaga la gent es deu retrassar i contra equips grans van amb el coet al cul. Molt bona observació sí senyor!

    ResponElimina
  2. En tinc varies més d'aquestes que aniré deixant caure.

    Ah! Per cert! El rumor del que parlava ahir finalment és cert!!!! Sembla que el gomines Muñiz Fernandez sí que pitarà en el Barça-Màlaga!!! Oju que desde Madrid ataquen amb artilleria pesada!!!! Cagun...

    http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=595974

    ResponElimina
  3. Despres en Mourinho diu que "hay muy buenos teatros en Barcelona"...Fills de puta...es que a veure...em sembla que es un paiu del Blackburn Rovers..equip basura on els hi hagi...vindria a ser el Ankaraspor pero de Britania.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM