Menu

dijous, 5 de març del 2009

A la FINAL!

6 comentaris:

  1. Quin gentleman Tao Pai Pinto dient-li on es tirava... Sí, senyor, això és sinceritat, m'ha encantat Pintíssim!

    ResponElimina
  2. Grande Tao Pai Pinto!!!! I cap a València falta gent!!

    Si us plau, una merda per Hleb, que ha demostrat un cop més que al mig del camp és un jugador fluixet i que d'extrem és mediocre...

    Potser no és dolent, però sincerament no el veig adaptable al joc del barça.

    ResponElimina
  3. Per cert, repàs al m,adrid de basket! Gran partit amb molt bon joc d'equip on només Grimau s'ha quedat sense anotar.

    90 - Regal Barcelona (30+18+26+16): Sada (7), Navarro (16), Barton (6), Santiago (5), Andersen (22) -cinco inicial-, Ilyasova (9), Vázquez (11), Basile (11), Grimau (-) y Lakovic (3).

    79 - Real Madrid (21+17+20+21): Raúl López (-), Bullock (15), Winston (-), Hervelle (7), Van den Spiegel (11) -cinco inicial-, Reyes (7), Llull (11), Massey (6), Mumbrú (4), Pepe Sánchez (-), Tomas (18) y Mirotic (-).

    ResponElimina
  4. Tau pai paiísssim!!!! Si senyor, com em va molar que li digués al davanter on es tiraria... i el davanter dient que si que si, que tu la vas a parar... PAM! parada al cantu nanu!

    A VALÈNCIA FALTA GENT! Per cert ara m'enteraré de com es compren entrades amb un carnet de soci, jo apostu per anar a València!

    ResponElimina
  5. Entrades per a la final de Copa a València

    www.fcbarcelona.cat

    El club informa que els terminis de sol·licitud d'entrades per a la final de Copa es concretaran un cop la Real Federación Española de Fútbol determini el nombre exacte d'entrades que tindrà cada finalista, així com el preu de les localitats.

    El FC Barcelona resta, doncs, pendent de la convocatòria de la RFEF als clubs finalistes per tal d'anunciar el calendari definitiu perquè els socis comencin a sol•licitar les entrades al club.

    Sol•licitud d'entrades

    El procés serà exclusiu per als socis del club, que hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari disponible, d’aquí a pocs dies, al lloc web www.fcbarcelona.cat. Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom. La sol·licitud, per a la qual serà necessària un número de targeta bancària, es podran fer de manera independent o amb agrupacions de fins a quatre socis en un mateix formulari.

    Sorteig públic

    Un cop finalitzat el període d’inscripció, en cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, es farà un sorteig davant de notari entre tots els socis inscrits. Posteriorment, el club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades.

    Penyes

    Properament, des del Departament de Penyes es comunicarà, a través dels canals de comunicació habituals del club, el procés específic de sol·licitud d'entrades per a aquest col·lectiu d'aficionats. En aquest comunicat també s'informarà de la forma de pagament i de la recollida de les entrades. Fins aquesta data, les sol·licituds que arribin al club no seran vàlides.

    ---------------

    Pel que entenc, només poden anar socis no?! Ja que l'entrada a d'anar reservada en el nom del soci que té carnet... És una cosa que hauriem d'aclarir, trucant al servei d'atenció al soci...

    ResponElimina
  6. I jo pregunto... algú de vosaltres va enviar un sms a RAC1 dient: "i que no recordeu l'elegància de Tau Pai Pai parant els cops de'n Goku?"

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM