Menu

dijous, 5 de març del 2009

VALÈNCIAAAAAA

11 comentaris:

  1. Sí senyor! El rei i el cavall. Una final maca penya. Molt maca, pq serà un espectacle. Catalans i vascos units pel Rei d'Espanya! jajajaj. Heu pensat en la imatge de mestalla ple d'ikurrinyes i estelades i el rei allà amb l'himne d'espanya de fons? jajajaj. A tití li ve de gust aquesta final.

    Això si, diuen que els de l'Athlètic volen que la final es jugui al Bernabéu pq hi cap més gent i pq és un camp més hostil per Barça, però no crec que ho canviin...

    ResponElimina
  2. Realment és la gran final, després d'uns quants anys, sembla que la Copa del JuanCa torna a tenir aquella importància que se li donava antanyu.

    Només esperar que no acabi com la última final Barça - Athlètic, perdent i amb Maradona amb la samarreta estripada!

    ResponElimina
  3. Sería brutal jugar en el Bernabeu, ganar la 25 y la 2ª en año acabado en 9!!

    Me sabe mal no haber acertado el marcador, ya que como ferviente seguidor de las estadísticas me gusta que se cumplan. Pero los procesos estocásticos es lo que tiene.

    Visca Barcissim, Visca Iniesta, visca Messi nostru senyor, visca Toi Pai Pinto i visca Jo!!

    Por cierto, a mi entender tanto Junglíssim, como bieles hicieron un buen partido. La mierda para Bojan, que hizo un partido de mierda..

    ResponElimina
  4. En otro orden de cosas, buenas noticias para barcissim...he conseguido el photoshop!

    A ver si aprendo a usarlo y me uno a los montajes para informar!

    ResponElimina
  5. Yo crec que en Jungles progressa. A poc a poc, però progressa. Hleb no. Hleb està en una espiral. Un cercle viciós. Sé que tot el món està en contra d'ell i que la gent ja no li dóna crèdit. Ho sento. A mi també em desespera.

    ResponElimina
  6. per cert penya, molt poc originals les portades de la premsa culé. "PINTO I FINAL" hagués sigut molt bo (ho van dir ahir a Rac1).

    Heu vist el Marca??? Campeón de Europa 2009!!!???!?!?! pels números? Podeu rebentar penya? Si us plau, rebenteu. sou merda, merda mugrenta

    ResponElimina
  7. Jjajajaj lamentable

    y si te fijas abajo pone:"canguelo hasta en la copa"..o algo asi

    Lamentable...eso no es periodismo. Ademas, dice que el madrid no ha perdido ningun partido en 2009...debe ser que la champions cuenta como amistoso!

    ResponElimina
  8. em corregeixo. si obres el mundo, a la primera pàgina surt, efectivament: PINTO Y FINAL

    ResponElimina
  9. Por cierto...Arango, que dices ahora de que es posible remontar?? eres más malo que yo...que ya es decir. INÚTIL!!

    ResponElimina
  10. Junglíssim hizo un buen partido sin duda. Y Hleb siendo desesperante, ayer se le pudo ver algo, pero no justifica su fichaje ni mucho menos eh!! para es tambien desesperante!!!
    Coincido con Maxwell, la mierda para Bojan.
    Aunque Keita supe ke jugaba porque salio de fondo en la celebracion del gol del Mallorqueta, y porque lo pusieron en el dibujo del principio del partido. ¿Como puede un centrocampista tener tan poco protagonismo?

    ResponElimina
  11. Ah! y a Pinto mas que una Xibeca...una pinta de Birrissima per favor!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM