Menu

dimecres, 11 de març del 2009

Mor Josep Boada, el soci número u

Mor Josep Boada, el soci número u

Josep Boada i Uyà ha mort a l’edat de 88 anys. Barcelonista de cap a peus, vivia al barri de l’Eixample i el van donar d’alta com a soci del Barça l’1 de setembre del 1923, quan tenia dos anys.

Després de la mort de Llibert Cuatrecasas, anterior soci número u de l'entitat, el 21 d'agost del 2006 als 97 anys, Josep Boada es va convertir en el soci més antic del club.

Una vida plena de records blaugranes

qm3d3203.jpgJosep Boada va veure jugar el Barça per primera vegada al camp del carrer Indústria. Va ser un assidu al camp de Les Corts i també va mantenir la seva passió al Camp Nou. El seu pare ja era aficionat al Barça i els fills de Josep Boada van ser socis del club abans, fins i tot, de ser empadronats al registre.

Visita molt especial

soci1_03.jpgJosep Boada va rebre amb molta il·lusió la notícia de ser el soci més antic del club. El gener del 2007 va rebre el carnet de soci de mans del president Joan Laporta al partit que van jugar al Camp Nou el Barça i el Nàstic de Tarragona. Uns mesos després, el van visitar a casa seva Samuel Eto’o, Carles Rexach i Àngel Mur per regalar-li un pastís d’aniversari.

El Futbol Club Barcelona lamenta la pèrdua del soci més antic del club i ja ha fet arribar el condol als familiars de Josep Boada i Uyà.

3 comentaris:

  1. Per cert, no li dono importancia al fet que estiguem a quarts de final...com que som un putu espectacle pos ja sabeu...

    ResponElimina
  2. Com que no li dones importancia???? Hem fet la millor primera part de l'any!!!!!!! Ei, que també té importancia que es mori el soci u, però que ja som dels 8 millors d'Europa i ni Inter, ni Madrid, ni Roma, ni Juve hi han arribat eh?

    On és l'esperit del Triplet? APRETEM A L'EQUIP PERQUÈ FACI HISTÒRIA DE VERTITAT!!!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM