Menu

dimarts, 3 de març del 2009

Després de la calma, ve la tempesta.

Bon matí Bàsquetmaniàtics!

Comencem parlant de la Copa. Tot i passar per sobre del Madrid als quarts de final, el TAU ens va fer tocar de peus a terra (77-90) amb 44 punts entre Rakocevic i Splitter. A la final més igualada dels últims temps, vam veure com el que ens havia eliminat quedava campió després de la prórroga.

Després de veure la final per la tele els nostres jugadors han disfrutat d'una setmana de descans. Com bé sabeu, els problemes econòmics van acabar amb el Girona i l'ACB compta només amb 17 equips, per tant, cada setmana descansa un i aquesta hem desconsat nosaltres. Tot i això, hem de parlar de bones notícies ja que el Madrid (el nostre perseguidor) va perdre al camp del Iurbentia per 88-81. Aquesta derrota fa que, sense jugar, siguem encara més segons, darrere del TAU que no afluixa i va guanyar al cuer Cajasol per 92-75.

Us deixo un vídeo amb les 5 millors jugades de la setmana, no tenim res del Barcissim, però alerta amb el bo del Ricky Rubio.

Finalment, demà a les 20.00h, 2 hores abans de la semifinal de Copa (així que no hi ha excusa), torna el partit més repetit de l'any, aquest cop al Palau Blaugrana: BARCISSIM - Madrid! Els blancs van primers amb 4 victòries i 0 derrotes, seguits de naltrus amb 3 victòries i 1 derrota (la que vam patir per 2 punts a Vistalegre per culpa d'un menorquí anomenat Sergio Jul).

Què vol dir això? Que si demà el Barça guanya per més de 2 punts li guanyaria l'average i dependria d'ell mateix per acabar 1r de grup al Top 16 i tenir un rival presumiblement més assequible de cara als quarts de final, el que ens donaria opcions clares d'arribar a la Final Four de Berlín. Així que demà podem certificar el pas a quarts de final i gairebé com a primers de grup, faltaria guanyar al Maccabi a la seva pista o esperar que el Madrid perdés a casa contra l'Alba Berlín.

Per tant demà, abans de menjar-nos les ensaimades hem de treure les porres per situar-nos per davant del Madrid a la màxima competició continental!