Menu

dijous, 21 de maig del 2009

L'home fort!


Gerard ha de ser l'home fort de la final. S'enfronta al seu exequip que l'infravalorava i això l'ha de motivar. Si a aquesta mativació hi sumem la motivació per ser la final de la Champions i la motivació per ser culé de soc-arrel el resultat és Piquetes Piquenbauer!

Piquetes! Estàs fet un gladiador, el nostre gladiador!

6 comentaris:

  1. estem d'acord que piquetes piquembauer sucarà a la final davant l'estupefacció de tots els red devils??? pot ser més gran aquet home? ara, que no se li pugin els fums que veig que després del sopar de germanor d'ahir amb estopa s'ha posat una mica fatu eh... amb armadura però fatu.

    ResponElimina
  2. La veritat és que amb el tiberi d'ahir...

    La meva pregunta, què han fet els d'Estopa perquè Pepíssim els convidi? Ja ens podrien haver convidat a naltrus i de pas feiem la barcissimera!

    Pepíssim, pensa amb nosaltres per la pròxima!

    ResponElimina
  3. Hi havia el Jordi LP i tot...

    ResponElimina
  4. Estem a 6 dies de la Finalíssima i no veig gaire emoció aquí eh... Que no teniu ganes que sigui dimecres? No us palpita encara?

    ResponElimina
  5. jo estic aqui. expectant. frisós. nerviós. tens. pacient. estem una mica sols banach. és cert. però en l'ànima barcissim sempre està unit. estic preparant un video... doneu-me temps...i farem un prèvia sonada

    BARÇA!!!!!

    ResponElimina
  6. Ara m'agrades puntal! Que ets un putu puntal!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM