Menu

diumenge, 31 de maig del 2009

Foranis blaugranes...

M'agradaria des de la plataforma barcissim.com (coneguda mundialment com l'espectacle del moment) fer un agraïment, o un auto agraïment millor dit. Resulta que l'esguerro (AL-Fatah) i un servidor (Pepissim nostru) no han estat en terres catalanes durant el grandiós any de barcissim i barcisism.com.

Voldria explicar que aquesta temporada no hem pogut viure com cada any els partits amb vosaltres disfrutant cada partit a la barcissim.room. La veritat es que hi ha hagut dies que s'ha trobat molt a faltar el caliu dels colegues de sempre veient el Barça. Pero a mes de tot aixo, per la meva part he de dir que he lluitat contra moltes adversitats durant la temporada per no perdre'm cap partit del Barça. Els que han viscut una temporadeta a l'estranger saben que es haver de buscar un bar cada vegada o xequejar a veure si hi ha liga anglesa o 7 nacions o cricket cada dissabte o diumenge.

He patit per veure el barça en un bar. Bars que no te'l posen i supliques que veuran un especatcle si el posen...i pam el posen. Vam veure mitja temporada en un bar que estava a 45 minuts amb metro de casa meva pq sabiem segur que el feien...va ser una epoca molt dura...pero van caure moltes toves i vam veure guanyar 2-0 al Madrid.

He patit amb les vegades que se m'ha penjat la connexio. Me cagat en Deu mil milions de vegades...Recordo un dia que estavem a -4 ºC i estavem al jardi pillant la connexio del vei per veure el Barça-Benidorm. Es a dir, el sacrifici pel barça ha estat il.limitat.

Aixo si, els he seguit tots. I vui donar les gràcies a Barcissim.com, pq els dies que es penjava la connexio podia veure els gols l'endema mateix.

Penya tots hem patit. Pero ha valgut la pena.

Visca el Barça. I ens veiem aviat.

PN (pepissim nostru)

2 comentaris:

  1. pepíssim nostru!!! que ens vols fer plorar o q??

    t'estimo!

    vine ja!

    ResponElimina
  2. Tot i la distància barcissim.com ens ha mantingut units i forts. Des d'aquí alabar la feina feta des de l'estranger, no hem estat junts però cadascú ha aportat constantment la seva aura.

    M'ha emocionat molt el que has dit Pepíssim nostru. Com sempre i per sempre, als teus peus.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM