Menu

dilluns, 15 de desembre del 2008

300 entradíssimes!



El palmarès de Barcissim.com és cada cop més gran. Amb aquesta entrada s'arriben a les 300 entrades. És per això que Barcissim.com queda proclamat com a campió de la Copa Libertadores!

Quina tralla! Comencem a guanyar copes d'altres continents!


Quin dia guanyarem el Mundial?

4 comentaris:

  1. No vui dir res, pero l'any que vam perdre la lliga contra el madrid (al camp del nastic), a la jornada 24 vam arribar a tenir una distancia de 6 punts amb ells. I la vam perdre...la distancia i la lliga. Pq? peq som subnormals i fotem euforia a tot.

    Visca Pepissim.

    aixi que al loro...i que no te embauquen. Visca el Barçissim amb condó!!! (es a dir: precaució).

    ResponElimina
  2. Benu, ara estem a +12 del madrid i a +8 del 2n i 3r, i de moment amb el goal average a favor en tots els casos... sí que s'ha de tindre precaució, pero penya, això pinta mooooolt millor que fa 2 anys eh!

    Jo ja firmava a començament de temporada estar així ara! Força barcíssim, amb condó al final però amb un ratu sense!!

    ResponElimina
  3. A veure pepíssim nostru, ja vens a fotre sazón?? Algú ha dit que som campions??? Està clar que no hi ha res guanyat, però nanu, sóc culé desde petit i no recordo una superioritat del barça tan destacada com la d'aquest any. Eufòria?? Doncs clar que estic eufòric pq m'ho estic passant teta! I estem disfrutant a piñón! Eufòria per com estem gaudint. Passi el que passi “que me quiten lo bailao”. Força Barça amb condó!

    ResponElimina
  4. penya, jo no sé vosaltres, però a mi em dóna que aquest grafiquista de la porríssima, desde que ha baixat posicions, com que suda bastant no?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM