Menu

dijous, 11 de desembre del 2008

EL BOMBO DE VUITENS


Bon dia Barcissimaniàtics, aquest és el bombo que ens espera divendres a les 12:00h.

Molt de nom, però realment cap d'aquests rivals té res a fer contra Barcíssim. Recordeu que som primers de grup i tenim la tornada a casa.

Analitzem els possibles duels.

Barça - Chelsea:

potser el pitjor rival, recordem que tenen a Deco i a Belletti i faria mal haver-los d'eliminar nosaltres. Obviament, la rivalitat en els últims anys ha estat important. Ens hem creuat diverses vegades i hem aconseguit tot tipus de resultats, per tant, d'aquest encreuament direm que és el pitjor possible.

Barça-Arsenal:

el morbo està servit. Després de la final de París, després que Titirríssim i Bieles hagin vingut a Barcelona pot ser que ens tinguin ganes, però ni Cesc (exculé) ni Adebayor podran fer res amb la nostra defensa. S'ha de vigilar també a un tal Walcot, que a mi m'agrada molt. No obstant això, el titularem: El partit del morbo.

Barça-Inter:
díficil, però assequible. Líder al Calcio tenen Ibrahimovic com a màxim exponent ofensiu, un bon jugador però res comparat amb Samu i Messi. Torna Mourinho, que des que va deixar el Barça ha fet bons resultats en diversos equips. Mai és bona una eliminatòria contra un equip italià. Un matx tens.

Barça-Lyon:
el fàcil. Dels quatre equips que ens poden tocar el Lyon és el més fàcil. Líders destacats a una lliga menor com és la francesa tenen el seu màxim exponent en un tio que es diu Benzemà que tant li fa jugar al Barça o al Madrid. Bon joc aeri, per tant, Piquetes i the Mexican hauran d'estar a punt. A pesar de tot això, no sembla que ens hagi de portar més problemes, per tant, serà: l'encreuament esperat.

Fins aquí la informació subjectiva dels possibles rivals. Ara tothom pot dir-hi la seva. Teniu 27 hores abans no sabem del cert quin equip surt d'aquest bombo.

Barcissimaniàtics, no tingueu por! Passarem i guanyarem la Champions!
(Ho ha pronosticat el nostre gurú)


6 comentaris:

  1. bé banakíssim! el nostre enviat especial a la champions. No tinc por de ningú. Per guanyar la champions s'han de treure ossos durs. Quan abans comencem a enchufar penya, més por ens tindran els que vindran després.

    Siguem valents: BARÇA - INTER: espectacle assegurat i fotem una mica de "mourinhocidio"

    ResponElimina
  2. A mi digueu-me prudent (m'ho podeu dir) però prefereixo el més fàcil (l'Arsenal o el Lio); això no és una lligueta, és partit de copa, anada i tornada i tot i tenir la tornada a casa, no es gaire garantia de res... Per tant voto per l'Arsenal, un equip que a part de tot el morbo que generarà l'enfrontament, juga a futbol i deixa jugar... just el que li convé al Barça.

    Tot al contrari L'inter i el Chelsea; a part no estic dacord que el Chelsea sigui el més difícil, crec que l'inter aquest any és pitjor!!!! (El chelsea a Stanford bridge ha perdut contra Arsenal i Manchester, dos rivals directes per a ells...)

    Però abans de tot això, li clavarem una mica de pallissíssima al Madrid no penya??

    ResponElimina
  3. He posat que era el difícil per què a part de jugar com juga, té Deco i Belletti, mai és fàcil apallissar culés. No crec que sigui fàcil amb la penya que tenen.

    L'Inter el difícil que té és que juga a la italiana, a darrere i pilotes amunt i amb una contra són perillosos, però al toc el Barça és superior, molt superior.

    ResponElimina
  4. El gurú tb dice que el sorteo no es este viernes, sino el viernes 19...asi que kedan mas de 27 horas, trankilos.

    Por cierto, prefiero el Arsenal o Lyon, pq Chelsea y Mourinho (q no el inter en si) son rivales peligrosos.

    ResponElimina
  5. Quantes hores queden?

    2 punts per un correcte plantejament

    5 per trobar la solució correcta.

    ResponElimina
  6. Pues jo amb dos collons. No hem de tenir por de ningú, i els equips difícils millor trobar-se-ls abans de la final. Tan de bo ens toqui l'Inter o Chelsea! Si el Barça juga com sap, és imparable!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM