Menu

dilluns, 1 de desembre del 2008

Evolució J13


Aquí ho teniu penya!!!!!!

Mare de Messi quantes sorpreses:

Tal com ha comentat Al-fathíssim, quan el titol estava en mans de dues persones (ell mateix i els atacs en va, de Banakona), apareix un home amb unes calces... unes calces màgiques que el porten de moment fins la tercera posició a la classificació després d'un magnific 9 de 10.

Al-fatah i Banakona es mantenen forts apretant a dalt amb "sendus" 7. No afluixen i semblen disposats a mantenir la distància fins al final.

Per altra banda, Juanitu no ha perdut masses punts tot i la "no entrega" de la porrisima la setmana passada, i es manté en una posició intermitja, compartint plaça amb Felissuca. Els dos es troben a prop del cap de la classificació, però no poden adormir-se pq per sota apareixen nous perseguidors.

Periquissim ha estat el damnificat d'aquesta jornada, i es que si destitueixen el teu entrenador, estàs de dol... i t'enfonses; cal tenir en compte, que com a bon perico, pot alçar el vol en qualsevol moment.

Per darrera, Saülíssim i Ernestíssim, fan bons resultats però no serveixen de molt en una jornada amb molts punts per cap, però es mantenen amb grans opcions d'aproximar-se a mitja taula.

Queda molta lliga i ningú te la posició assegurada! Caldrà anar amb compte amb qualsevol desició. Molta sort a tots!!!


12 comentaris:

  1. Ya ves, vaia matxacada d'entrada... però ho llegirem igual!
    Tots t'estimem, encara que els gràfics es vegin cada jornada pitjor...

    ResponElimina
  2. preometo per la setmana k be, un canvi de grafic i una millora qualitativa en la informació... L'evolució de la jornada es canviarà de cara....

    Gracies pel teu apoyo alfatah, altres no tenen tanta consideració. T'ajudaré a guanyar la porra si m'assegures el 2n lloc! XD

    ResponElimina
  3. No vull mangoneos! Juanitu, accepta-ho, ja està perdut! Ara el temor me'l provoca el Budell.

    L'Al-fatah també caurà, tot és qüestió de temps. Ja podeu fer aliances ja... que caureu a l'infern de segona!!!!!

    Als altres, ànims!

    ResponElimina
  4. ei penya! ha estat sense voler!!! et posa l'hora en què comences a escriure l'entrada i l'he publicat i em sortia després del trofeu! les meves més sinceres disculpes kurníssim!

    per altra banda, haig de dir que has estat bastant benèvol amb tu mateix en les apreciacions. El Budall t'ha fotut la tercera plaça i comença la teva caiguda en picat. Vine cap aqui baix! amb la plebe!!!

    preometo (v): omitir una cosa prèviament

    ResponElimina
  5. Banachu, te recuerdo q yo gané la porra de la eurocopa cuando nadie apostaba por mi con mis apuestas "extrañas" de cuartos...asi q confiate y te caera cuando menos te lo esperes!!!jajajaja

    ResponElimina
  6. apa ja esta, la guardo com borrador i demà la publico, així no em ploreu

    ResponElimina
  7. Valtrus aneu-vos barallant, que jo vaig fent punts. Porto 5 setmanes al capdamunt, mai la porra havia tingut un líder més sòlid. Guanyaré. JAJAJAJAJA

    ResponElimina
  8. Penya, s'hauria de tindre una mica de cura del Facebook, ningú no hi escriu ni hi respon... els articles que posem aquí hauriem de fer copiar/pegar al facebook! També tots els vídeos que us vau currar (i que per cert fa molts dies que no n'arriba cap de nou) els hauríeu de penjar al facebook!

    ResponElimina
  9. potser tenim masses fronts oberts... hem de tancar el tema del sopar de nadal i debatir-ho. Parlavem del 21 villarreal-barça. com ho veieu?

    Per cert al fatah tots sabem que vas primer pq fas trampa pq ho portes tu això de la porra i fas trampa segur. no sé com pq ens envies el teu excel pro fas trampa, ets un trampós i per això vas primer pq fas trampaaaa!!!! JUAJAUAJAUJ FEU TRAMPA TOOOOTS ELS QUE ESTEU PER DAMUNT MEEEEUU!!! TAMPOSOS!!! LA PORRA PER MI!!!! GUANYARÉEEEEEEEEEEE JAUAJAUAJAUAUJAU

    ResponElimina
  10. jajajaja gracies per guardar la matxacada dentrada per demaà...!!!!! A veure tramposos, tothom sap que la porrisima me lemportare jo,,, u sabeu des de que va comensar...

    ResponElimina
  11. AAAAAAGGGGGHHHHAAHAHHHHAJ ESTIC POSSEÏIIIIT!!!! TRAMPOSOS!

    ResponElimina
  12. Tampós: m. adj. Dit d'aquella persona que fa trampes amb els tampons.
    No m'amaguis els tampons que t'en duràs un fart de vara!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM