Menu

dijous, 4 de desembre del 2008

La casa blanca...una casa de putas

Os puede parecer obsceno, e incluso ofensivo para el pobre Banach Obama, pero la casa blanca no es la de EEUU, ni la ciudad marroquí ni siquiera el pequeño pueblo mallorquín, sino el Real Madrid.

Porqué? porque fichan un preparador físico especial para aguantar toda la temporada, y tienen más lesionados que no lesionados. Porque fichan al "cazador" (su mujer debe ser una chaqueta, la cazadora) que viene lesionado; pero no es que venga con una rotura fibrilar en el muslo, sino con el tobillo jodido...y el tobillo es algo dificil de curar. Se escudan en que tiene 25 años...pero los de la cantera tienen menos, no?

La cantera es la última bomba que ha estallado...Míchel, un tocahuevos por otro lado, ha dimitido de la dirección de la cantera, pq no le hacían "ni puto caso", tal y como ha declarado. Además, en vez de confiar en los chavales (como Bueno, por ejemplo) fichan a un tío lesionado que no ha jugado en su vida fuera de Holanda, y por 27 millones de euros!!

Además, como ya adelantó esta página, a Schuster le quedan 3 partidos, concretamente 1 contra el Sevilla, otro contra el Zenit y el definitivo en el Camp Nou, ya que con estas tres derrotas, unidas a la última con el Getafe, hará que el bueno de Bernardo se vaya a casa por Navidad a comer turrón lejos del Bernabeu.

Arded, paro no toqueis lo huevos!!

17 comentaris:

  1. Estimada Felisuca, m'encanten les teves reflexions totalment Barcissimistes! Realment mola molt veure el Barça a dalt de tot i el Madrid enfonsat en la misèria.

    Ahir per exemple, el Rafelet (un mallorquí que diuen que és el numero 1, però com que és del Madrid ja no cau bé), va anar a la presentació d'una botiga amb Andresito, en Tonyes, en Planxes i tot un estol de cracks blaugranes!

    A més, tal com ha dit el Maxwell, Michel (l'home que li rascava els collons a Valderrama), ha dit segons el Marca: "Calderón mira por él, no por el Madrid". I això encara mola més.

    ResponElimina
  2. Está clar la merdíssima que es desprèn d'aquest club (per dir-li d'aguna manera). El pitjor és que en aquest pais, sempre han d'obrir els esports amb les merdes del madrid. Que pesats! Que peti el Bernabéu home!

    Ara s'excusen amb les lesions... que trist. Està clar que quan les coses vn malament, a tothom li fa mal algu. Però amics merenguíssims, foteu jerna i chusta i punt!

    ResponElimina
  3. Estic d'acord Saulíssim, a mi també m'ha molestat que s'obrin els esports amb el nou entrenador periquíssim, el pare del nostru Pep.

    ResponElimina
  4. Estic d'acord amb vosaltres nois!!!! La casa blanca és un putiferi!!! no saben què volen, a qui volen ni com juguen. EL millor de tot és que felissuca té raó i a la Xusta li queden 3 partits...

    ...Serà grandiós quan el destitueixin després del 5 a 0 al camp nou!!!

    ResponElimina
  5. Penya, no sé si és bo o dolent que la Xusta es piri del Madrid. Jo crec que la culpa del que passa no és seva, sino del Mijatovic que no ha fitxat el que feia falta. Però si ve un entrenador nou, ho farà millor que la Xusta? Jo penso que segurament no, però igualment, per ara, que la Xusta segueixi és bo pel Barça! Al menys se sap que no funciona!!

    ResponElimina
  6. Penya...que no el destitueixin! El Madrid fent xusta ha de seguir durant tota la temporada! Cada partit perdent...fins al maig!!! Es que seria tremendu!! Jo no Vui a SCHUSTA fora...el vui que continui al banquillo...Seria perfecte...Hem d'intentar guanyar la lliga i ames batre un record historic que seria la maxima diferencia entre el Barça i el Madrid en lliga (amb el Barça davant clar pq l'any passat van batre una mica de record...em sembla recordar que vam quedar a 18 punts...vaia tela...).

    ResponElimina
  7. Messi n'hi do!... Michel dispara con bala. Y el Levante, como club ruin que es esta en todos los escandalos...HIJOS DE PUTA!! al menos sirvio para que se salve el Bilbao...pero siempre queda la duda de ¿y si esto es la punta del iceberg?... No sigais el futbol profesional, es un circo... HACEROS SOCIOS DEL TOUS CFS (mas informacion en www.touscfs.es)...si quereis eh!

    ResponElimina
  8. Atencio com ha definit Calderon a Huntelaar...JASP (Joven Aunque Sobradamente Preparado) y esta lesionado...vaia tela de merda que es ser del madrid...es que com es pot ser del Madrid? Et prometo que no ho entenc...I t'ho prometo a tu ordinador meu...tu ets del Barça oi amic? Vale...(m'ha dit que si).

    No us ho creureu pero estic nervios pel barça madrid....quin espectacle que pot ser...penya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Farem una maneta?

    ResponElimina
  9. Que ajustada que esta la votacio de Junyent!!!!!!

    ResponElimina
  10. Penya, Oscar García Junyent hauria de ser nominat clarament a la pilota de merda, com Drenthe. Qui la guanyaria?

    ResponElimina
  11. Evidentment la guanyaria Drenthe, pq és del madrid i els hi regalen tot, fins i tot els trofeus de merdes estan amanyats...

    i si no mira barcissim, que a la que podem li enxufem una merda a titirríssim!!!!

    ResponElimina
  12. Penya han dit per la ràdio que Drenthe treurà un videoclip de rap aquest Nadal!! Jajajaja què dirà el rap?? Madrid se quemaaaaa?!?!?! jajajaj quina chusta de drenthe!!!

    Per altra banda m'agradaria que us plantejeu la cruda realitat. Sabeu tota aquesta polèmica que hi ha amb els partits comprats del Tenerife, Llevant... etc. Això, com ha dit l'amic Jaumet, és la punta d'un iceberg, però de color molt blanc. M'explico. Si el Madrid anés primer i fent l'espectacle que fa, us ben aseguro que no sortiria cap mena de polèmica. El que passa és que com no es pot destruïr el Barça pq és el club més gran del món, el que s'està intentant desde el lado oscuro, és destruïr LA LLIGA. Ai´xí nola guanyarà el Barça. Crec que dóna que pensar penya. Reflexionem-hi i Messi vos guard!!!

    ResponElimina
  13. yo creo q tendriamos q montar un trofeo "oficial", q se llamara "balon de playa". Pero hay q hacerlo de forma legal, con cada uno dando su voto.

    Este año ganará messi, pq todos le votaremos, y el q no le vote es q no sabe de futbol y no merece votar.

    Digo de playa pq es algo barato, q podemos comprar y darselo a el. Si pedimos ayuda al follonero o algo segur q conseguimos hacerlo mediatico.

    Otra opcion es comprar un trofeillo cualkiera, y en vez de balon... sea trofeo mejor juador barcissim

    Q os parece?? Weno, ya direis. La gracia seria hacerle llegar el trofeo a Messi este año!!!

    ResponElimina
  14. Estic d'acord, tema a parlar a la Barcissimera, tindrem tantes coses que s'haurà de començar a les 12 del matí! jajajajaj

    Per cert, podriem fer una samarreta que digui "Messi vos guard", crec que se'n mereix una. Podria ser el trofeu. Cada any una samarra amb el millor jugador. Eidur ja la té... per algu deu ser.. jajajaj

    ResponElimina
  15. Penya quina inspiració! Crec que feia temps que una entrada no tenia tants comentaris amb base i concepte. Que també mola ficar xorrades! Però veig que hi ha molt tema a parlar. M'agrada! Messi n'hi do!

    Maxwell: idea brillant! Ens fem una foto amb el trofeu/pilota i li enviem! Que no li arriba? No serà que no ho haguem fet!

    Banachissim! Tema samarreta brutal! El més just però seria ficar la que guanyés l'enquesta. De moment és Messi vos guard, però el segueix de molt a prop Messi n'hi do!!!

    ResponElimina
  16. Ei Saulíssim, m'encanta tant messi vos guard com messi n'hi do, no et preocupis que no t'impugnaré.

    ResponElimina
  17. jo estic votant messi vos guard. Està renyit però. Han empatat!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM