Menu

dimarts, 16 de desembre del 2008

Jornada 15

J15:

La porra arriba carregada de sorpreses...

Quina remontada, si senyor... emulant el millor Barça de Rijkard, la primera temporada, Budallot (l'home de les calces) està disposat a posar l'espectacle a la porríssima de barcissim.com. Amb 8 punts aquesta jornada és el màxim beneficiat i comença l'assalt al títol; es queda en segona posició i a només 2 punts del gran Al-fatah. Aquest per altra banda, segueix la seva tònica, no decau i es mostra ferm en la primera posició; el que caldrà veure és si podrà aguantar l'atac, que sembla imminent, de l'home de la roba interior.

El que ha resultat pitjor parat aquesta jornada ha estat la Banakona; tenia raó barcissim.com la setmana passada quan pronosticava la caiguda del búfal? Està clar que no estan sent les seves millors actuacions i sabem que pot fer-les molt més completes. Precisament per això no és un rival que poguem descartar fins al final. Segur que tornarà a pujar.

Emparellat amb Banakona, Felissuca manté el seu ritme constant i fa esbufegar els altres, costa seguir-lo i cada cop es mostra més a prop del liderat. Amb 7 punts aquesta jornada, no es mostra al nivell de l'home de les calces, però manté un ritme infernal i que pocs poden seguir. Solsament Ernestíssim i Saulíssim han pogut igualar aquesta puntuació. El primer es manté en última posició, però es beneficia de la caiguda de periquíssim (5 punts, igual que banakona) i se li enganxa a només dos punts; no tardarà a deixar el fanalet vermell. Per altra banda Saulíssim, abandona la penúltima posició i avança periquissim; es col·loca solsament a dos punts de kurna i a 4 de felissuca i banakissim.

Això està molt emocionant. Ha arribat un moment en que qualsevol fallo es paga amb caiguda segura de posició, i això espanta; caldrà anar amb molt de compte i assegurar el tiro!

Des del departament d'anàlisi de Barcissim.com, no voliem marxar de l'entrada "Evolució de la porrissima" sense recordar el que va ser l'alegria del cap de setmana:

2 a 0
(A la merda la merengada)
(Visca el Barcissim.com)



5 comentaris:

  1. Bé grafiquista, pensava que te n'oblidaves de la nostra porríssima!

    El Budellot va fort. Jo justificaré la meva devallada dient que és culpa del Tourmalet, això de que els bons s'enfrentin entre ells em fa perdre punts. Però intentaré recuperar a partir d'ara.

    Espero no caure més avall de la tercera posició, no em mereixo això. En cas que passi cessaré immediatament el meu entrenador i fitxaré a Juande i començaré a cosir a faltes al Budellot, Al-Fatah, Felissuca i tota la patuleia.

    Res més, que estic molt content amb Barcissim.com i més que aviat hi haurà merchandising.

    ResponElimina
  2. No sé si és pel merchandising, però des de les Azores han entrat al blog. Increible!!!!

    ResponElimina
  3. Molt bé senyor griafiquista! Ja pots anar mirant el mercat d'hivern banakona, pq vaig a per tu i a per tots els que esteu per damunt. L'únic que em fa por és en Calces budellot que va a un ritme vertiginós!

    Visca Barcíssim.com i el seu merchandising!!!!

    ResponElimina
  4. Penya no decauré, aguantaré l'embranzida del Budellot com un campió!

    ResponElimina
  5. al fatah!!
    sents l'olor de les calces???
    benak l'ha trobat insoportable i s'ha apartat.
    el maillot de millor escalador nomes sel disputen 2

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM