Menu

dilluns, 22 de desembre del 2008

Evolució porríssima!!!


Arriba el paron nadalenc!!!

Quan les festes ja són aquí, arriben els tòpics: qui no es menja els turrons? qui serà campioníssim d'hivern? que si les festes portaran algun quilet de més... Els tòpics també es fan evidents a Barcissim.com.

La porrríssima, en aquest paron d'hivern ens deixa en la posició que podeu observar als gràfics; Al-fatah està molt ben posicionat per endur-se el campionat d'hivern, però caldrà que vigili amb els seus perseguidors, que últimament n'hi han sortit uns quants. Caldrà tenir en compte els punts que es poden conseguir amb la classificació de la primera volta, i podem estar davant d'un canvi de paradigma en la classificació; per tant no es pot avançar res, si no que cal esperar si tot es capgira.

De moment, aquesta jornada ens deixa la classificació tal i com la teniem la setmana passada però ho apreta tot una mica més. Per tant estarem atents a les properes jornades.

Des de la redacció de la porríssima de Barcissim.com, solsament ens queda desitjar-los sort per al nou any i que passiin unes molt bones festes.

Visca el Barça.

4 comentaris:

  1. M'agrada molt aquest aspecte allargat. Però sempre que vaig empatant amb algú sóc jo el qui es queda a sota. Això són prejudicis.

    ResponElimina
  2. jajjajjaa.. son trucus de guanyador!!!! ajjajajja(riure malèvol)

    ResponElimina
  3. el grafiquista s'ha empinat que t'hi cagues nanu! sembla que haguem pujat tots alhora a piñón

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM