Menu

diumenge, 14 de desembre del 2008

BARCÍSSISSISSIM 2 - 0 Real Madrid

Penya quin derbi! Quina emoció! Partit travat fins a l´últim moment, la possessió sempre pel Barça, el Madrid amb l'autobús aparcat a la seva àrea, els turmells de Déu que poques entrades més haguéssin pogut aguantar, el penal fallat per Samu, els contraatacs parats per Valdés... i finalment, els premi merescut! SOM EL MILLOR EQUIP DEL MÓN! SOM IMPARABLES! SOM BARCÍSSIM!!!

7 comentaris:

  1. no puc parar de mirar una vegada i una altra aquest vidíssim penya!!!!! Per cert Banakíssim! Tenim trofeu? Ja hem passat dels 300 posts! Aquest Barcíssim és INCREÍBLE!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ay! el deber cumplido da moral. Al principio me extrañe porque yo esperaba ver un barça-madrid y puse la tele y dije: "coño! que hace el barça jugando contra el albacete!?" aun asi me kede viendo el partido y cual fue mi sorpresa al comprobar ke ese ekipo atrincherado no era un segunda, ni un ekipo en descenso. ¡Ese ekipo era el RM! ke vergüenza.
    Salgado casi llorando en la rueda de prensa diciendo ke parecia ke habian ganado la liga. El santo tmb con la lagrimilla kejandosse de ke perdian tiempo cuando ellos perdian tiempo desde el calentamiento.
    Ya se sabe: Albacete, caga y vete!

    ResponElimina
  3. Jajajajajajaj que se jodaaaannn!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Falten 6 comentaris encara, no pateixis, tindrem un títol macu.

    Per cert, és possible que Al-fatah sigui més líder que mai i que jo per fi perdi la segona posició? A falta del At. Madrid -Betis jo tinc un 4 i el Ferranot un 5, diferència que es mantindrà perquè tenim un 1 tots dos... que heu fet els altres??????

    ResponElimina
  5. ah ok! és veritat! és que quan fiques "editar entradas" et suma els borradors, les entrades frustrades que s'han quedat a mitges. Em fan molta gràcia aquestes entrades rollu "vaig a dir algo...no no passu".

    Per cert penya què fem amb la Xibeca?? Ha quedat deserta!!! Amb 22 participacions ningú va ficar 2-0!!! ca fort no?

    de la porra no me'n recordo què vaig ficar. Esperem demà a veure si hi ha hagut sort...

    ResponElimina
  6. per cert penya, heu vist què fa en Tonyes després del 1r gol??? És boníssim! Tots corren darrere de Samu, però ell, a la seva olla i dedicant-ho a barcissim.com, va i es tira al terra en planxa regalant-nos una tonya autèntica. Sí senyor, això ja és massa, gol al madrid + tonya. BRUTALÍSSIM!

    ResponElimina
  7. GRAN RESUM AL FATAHISSIM!!! ETS COM EL COCU, L'HOME GRIS QUE SEMPRE RENDEIX.
    ES LA PRIMERA VEGADA QUE EM MULLO EN UN PARTIT I NO TINC FRED...
    MADRID, CABRONC CHUPAME`L BOMBON!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM