Menu

dimarts, 23 de desembre del 2008

Junyiníssim, el presentador

Messi n'hi do penya! Fins que no he pogut veure Barça TV en obert no he sabut que Òscar Garcia Junyent (alies "Junyiníssim") té el seu propi espai en aquest canal. Es veu que ja fa temps, desde 2007 que aquest personatge, el possible Pilota d'Or al 2009, de somriure constant i català de poble, presenta un programa que es diu "Contra qui juguem" o algu així, amb una intro rollu "Oliver i Benji" on analitza els diferents rivals del Barça cada jornada.

En Junyiníssim és tot un personatge i és per això que el programa s'ho val. Tot pompós, eixerit i amb aquesta mandíbula inferior que sobresurt davant de la resta d'elements facials, l'Òscar cavalga per la informació esportiva i fa més que notable l'absència de qualsevol formació periodística. Això, evidenment queda eclipsat per una carisma i un 'savoir faire' que Junyiníssim desprèn de cada una de les seves expressions.

L'acompanya en aquest carro un altre exfutbolista històric del Barça: Toño de la Cruz. Ell és qui fa l'anàlisi més tècinc del rival. Un altre que messi n'hi do! Només l'he vist una vegada però nanu, ni el rei en el discurs de nadal llegeix el "telepronter' tant descaradament! Només li falten unes ulleres a la punta del nas i anar resseguint les linies de text amb els dits! Boníssim!

Dit això, barcíssims meus, faig una crida a que us enchufeu a Barça TV i els qui no teniu TDT, us el pilleu per reis, perquè aquest espectaclíssim, junt amb el que fa el nostre barcíssim, no us el podeu perdre per res del món.

Força Eidurt.

5 comentaris:

  1. Penya! Aqui teniu el futur substitut d'en Pepíssim! Que gran Jaume Creixell:
    http://www.tv3.cat/videos/923659

    ResponElimina
  2. El "si no tinc raó me la tallo i em faig monja" és molt bo!

    ResponElimina
  3. Jo ja vaig dir que aquest xaval feia temps que sen parlava...i barça tv ho ha vist...en junyinissim es el millor. Força Junyi!

    ResponElimina
  4. Per cert barcissim un altre cop a l'elit de la informacio.

    ResponElimina
  5. Volem club de fans de l`Òscar al Facebook.
    Volem veure tots els seus gols al youtube i que TV3 els passi un cop al mes al Gol a Gol
    Volem trobar més fotos d´ell i que es venguin a les botigues.
    Que se li faci un partit homenatge
    Volem pàgina web dedicada al Junyi.
    Visca el Barça i visca el Junyi!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM