Menu

dimecres, 11 de febrer del 2009

Així guanya el Madrid

8 comentaris:

  1. M'encanta peya!!! és brutal que la gent miri un partit merengue i de lu dulent que és es posi a vomitar, és terriblement cert. jajajaja

    El millor és l'entrenador tallant-se les ungles (brutal el fastic que fa)!!

    salutació alpina penya!

    ResponElimina
  2. Brutal, Saülíssim!!
    La conclusió és que si vols veure el Madrid, necessites un lavabu ben a prop. Una pica també funcionaria, però també pot ser que t'agafi un atac de diarrea descontrolada i llavors la pica serviria gaire...
    Jo no sé com la penya va al Bernabéu... han de tenir un munt de lavabus si cada partit hi ha 60.000 persones vomitant...

    ResponElimina
  3. em sap greu per les iaies que surten. Realment són expertes en futbol i s'han de tragar aquests partits... és molt dur. Amb raó no donen mai el madrid en obert! l'haurien de posar en una franja horària només per adults...

    ResponElimina
  4. Boníssim el vídeo, ja era hora que algú digués les coses pel seu nom, el joc del Madrid fa venir potera! I aquest estudi empiríc i real que has fet ho demostra clarament!

    ResponElimina
  5. Crec que es el millor video que ha vist barcissim.com des de la seva creacio...te un punt APM? que es brutal...es increible. felicitats saulissim! jajajaj

    Per cert, he estat una mica absent. (no absenta) perdoneu-me...he estat dos die sense connectar-me. (ooooooh general) i llegint m'han vingut al cap un parell de celebracions.
    1. pier Luigi Querubino del tenerife despres de marcar el gol a Buyo, movent el cap com un boig.
    2. També movent el cap com un boig Caminero de l'Atletic.
    3. L'arquer de Kiko de l'Atletic.
    4. Aquesta crec que es la mes surreal que recordo... Finidi del Betis anant a un corner i treient un barret de cow-boy. Brutal senzillament.
    5. I no em vyull oblidar d'Oscar garcia Junyent fent el pistoler. Digne d'admirar...(quina pena que feia el pavo).
    Enga contesteu...!!

    ResponElimina
  6. Jajajajaj!!!! sí!!! recordo junyiníssim amb les pistoles!!!!

    Un altre que recordi ara que dius lu del barret és Dani Alves, quan jugava al Sevilla, es va treure un barret de Papa Noel per Nadal!!! Ho recordeu???!!! Quin un en Daníssimo!!

    Per cert! Escolteu l'audio del video??? Si el mires directament a YouTube, m'han punxat el track del so, pq infringeix el copyright!!! Quina merda! Han fet el mateix amb un que estava penjat fat temps! Hauré de buscar cançons més undergrounds!!

    Barcíssssssim!!!!!

    ResponElimina
  7. Aquí a Barcissim si que se sent el so, no ho he prova ta YouTube. Bé Pepíssim nostru reincorporat.

    ResponElimina
  8. Penya també s'ha de recordar aquella deri qque li va agafar a rivaldo que cada cop que marcava portava una samarreta del barça a sota on hi posava un text diferent... i recordem que per el dia de la mare va marcar i a la samarreta hi posava "MAMÁS" (que no vol dir que mamis tita).
    Per cert el pistoler era oscar o Anderson¿?
    Jo vull recordar que Maxi Lopez quan va marcar amb el Chelsea no sabia que fer, i es va fotre a fer la gallina i des d'aquell dia la gallina Maxi (deunido). També rememorar aquells gols de Riquelme amb les mans a les orelles per fer vibrar l'estadi o aquell relentí de ma cap amunt de Luis enrique.
    Ara bé una de les millors i que he intentat buscar i no he trobat va donar-se ara fa dos temporades quan el barça va perdre la lliga pero la podia guanyar si punxava el Madrid ( i no va punxar)... el barça jugava contra el nastic i ni va fotre 5 o 6 i el primer el va fer Puyol i conque tampoc sap com celebrar-los es va llençar a l'aire i com de costum es va entonyar. (va ser digne d'ell mateix)

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM