Menu

dilluns, 9 de febrer del 2009

Jornada 22 i Eurolliga

Bona nit Bàsquetmaniàtics!

Aquesta setmana hem tornat a guanyar, como no! jejeje. El partit era contra el Cai, i la veritat és que era un partit "facilet", tot i que al final només vam guanyar de 7 (78-85), perquè ens vam relaxar el darrer quart i ens van retallar 6 punts.

I una altra vegada, Vazquez el millor, amb 20 de valoració. Navarro també va estar bastant bé, i Ilyasova desaparegut.




I vam guanyar de pallissa contra el Maccabbi!!! (85-65) Quin espectacle! jaja. I, a més, el Madrid va patir per guanyar al que en teoria és el pitjor del grup. Gran actuació en aquest partit d'Andersen i Basile, però Fran segueix amb la màxima valoració.


I volia donar suport des d'aquí a Lakovic, que té un tumor benigne al nas i l'han d'operar...si us plau que tothom li envii rams de flors a l'habitació, que aquest any està de pega pobre.

Observació: Xavi Pascual nou entrenador del Barça d'handbol (un altre eh!). Era el segon entrenador, com el bo del bàsquet. A veure si té la mateixa sort. Es podria proposar que pepíssim es digués "Xavi Pascual" (però xavíssim no queda massa bé) .

5 comentaris:

  1. Seguim forts a l'ACB, però el TAU no afluixa! I el Madrid va tornar a fer merda, guanyant després de 2 prorrogues a l'últim classificat i remontant el 6è partit seguit. Sembla que el síndrome de l'equip de futbol s'ha encomanat al de basket, perquè foten pena i guanyen...

    ResponElimina
  2. estic preparant un video sobre el joc del madrid. Realment la merda que fan no té nom.

    Per cert, Vazquez porta com a 4 o 5 anys al Barça, no? Fins ara no ha despertat, no? Diuen que se li acaba el contracte aquest any, no? De ser així, fa una mica de ràbia, no? Podriem contractar els jugadors via ETT, no? Barcissim, no?

    ResponElimina
  3. Definitivament, no. No?

    ResponElimina
  4. Jo crec que Pepíssim s'hauria de dir Xavi Pascual i l'entrenador de hockey també, imatge coorporativa penya!

    Xavíssim em mola pel de Terrassa, vol dir que és molt Xava, no? el Xavíssim, no?

    ResponElimina
  5. El Lackovic és iguaaaal!!! jejeje
    No li desitjo cap mal al pobre home, i espero que es recuperi ben aviat, però així li dónen més el Victor Sada que ho fa molt bé el noi!!! i no ho dic perquè sigui amic meu eh... jajaja!

    muaaaaaaa*

    *Tolis*

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM