Menu

dissabte, 14 de febrer del 2009

merda i xibeca


Penya!! vull fer una cosa inedita i és fer l xivbeca i la merda del parit alhora! amb aquesta mena de jeroglific eL que vull argumentar és que la banda dreta d'avui ha estat una merda i l'unic que s'ha salvat ha estat el motor de l'equip (mig del camp amb xavi i iniesta) i la banda esquerra (amb iniesta abidal i henry) la banda dreta amb hleb i alves li ha faltat fluidesa i fins i tot amb messi (al qual no se li pot retreure res) als defenses centrals se'ls ha vist nerviosos i s'han fallat en general masses passes curts!! S'ha vist un partit bo per part del barça amb una gran possessió de pilota però amb nervis i cansament.. suposo que pel virus fifa!! malgrat aixo la pressio pot amb els jugadors i s'ha fet evident en el terreny de joc... pero con que a barcissim.com sempre hi ha merda i xibeca aquí deixo anar la meva. segurament tindre detractors i seguidors i així comenso la polemica que és lo millor que te aquest blog.

7 comentaris:

  1. que no heu entes penya?¿

    ResponElimina
  2. hi ha hagut un petit error de bandes pero ja ha estat solucionat...ja esta!

    ResponElimina
  3. estic d'acord amb la merda per la banda ultradreta, el dani va pujar massa ahir i en defensa es notava. però igual que messi, no se li pot retreure res.

    m'agradaria fer una observació i és que etoo és una màquina i ahir va sortir a rescatar l'empat, però xutant penals és un paquet! va fer el mateix xut q el dia del madrid! sort que ahir va pillar el rebot!
    Per tant: Xibeca i marda també per Samu

    ResponElimina
  4. Okok ara ho entenc... Xibeca per la banda esquerra i el centre (tot i que potser és més tirant a la dreta ciu) i merdissima per la banda ultradreta okok!!!

    ResponElimina
  5. estarem d'acord que Killíssim ahir s'ho va currar, una miqueta de xibeca per ell també

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM