Menu

dilluns, 2 de febrer del 2009

El gol 5.000

Com tots sabeu, en el partit contra el Racing es va marcar el gol 5.000 del Barça en lliga. Va ser el segon gol de Messi. Repassem ara els altres gols 'rodons' de la història del nostre Barcíssim:

Gol 1: El va marcar Manuel Parera el 12/02/1929. En aquell partit el Barça va guanyar 0-1 i curiosament també va ser contra el Racing. L'onze inicial va ser Vidal; Saura, Samitier, Martí; Castillo, Obiols, Sagí, Arnau; Ramón, García i Parera.

Gol 1.000: Va ser marcat el 22/10/1950 per Marco Aurelio, en la victòria 6-1 del Barça contra el Lleida. Concretament el gol 1.000 va ser el 1-0. En aquell equip: Ramallets; Seguer, Biosca, Martín, Segarra; Basora, Gonzalvo III, Szegedi, Manchón; Marco Aurelio i César.

Gol 2.000: En aquest cas el gol va ser marcat per Pedro Zaballa, el 12/01/1964. Va ser el 2-0 de la victòria del Barça contra el València per 4-0. L'alineación va ser: Pesudo; Rodri, Olivella, Gràcia; Pereda, Garay, Segarra, Vergés; Zaballa, Zaldúa i Kocsis.

Gol 3.000: Marcat per Enrique Castro, Quini. Va ser l'any 24/01/1982 i va marcar el 3-1 en la victòria del Barça contra el Castelló per 4-3. Els altres que van jugar van ser Artola; Sánchez, Olmo, Alexanko, Manolo; Landaburu, Paco Martínez; Simonsen, Quini, Morán i Esteban.

Gol 4.000: L'únic d'aquesta sèrie de gols que es va marcar en una derrota del Barça. El va fer Guillermo Amor l'any 09/03/1996, marcant el 3-1 en la derrota contra el València per 4-1. L'equip era: Busquets; Abelardo, Popescu, Sergi; Amor, Bakero, Guardiola, De la Peña; Figo, Kodro i Roger.

Gol 5.000: Tots el coneixem. Va ser marcat ahir, dia 01/02/2009, per Déu nostru Senyor, Leo Messi, en la victòria 1-2 del Barça contra el Racing. L'equip que va saltar al camp va ser Valdés; Alves, Márquez, Piqué, Abidal; Xavi, Touré, Busquets; Iniesta, Eto'o i Henry.

15 comentaris:

  1. el 6.000 l'enchufa messi també. a aket ritme i amb lu jove que és, poso la mà al foc

    ResponElimina
  2. tu ferran fots plaques fotovoltaiques o ets periodiste esque em sembla que u tinc malentes tot plegat!

    ResponElimina
  3. M'agradaria fer l'observació que al gol 4.000 Busquets va ser titular, en el 5.000 va ser-ho Busquets fill, pronostico que al gol 6.000 hi haurà Busquets nèt.

    Espero que tingui algun germà gran el Planxes, perquè sinó no sé si arribarà a temps.

    ResponElimina
  4. Penya! he enxufat un traductor, per si la gent que entra parla en diferents llengües ho pugui entendre! Proveu-ho! Les traduccions dels mots en anglès queda així: Plates (S. Busquets), Cranks (Hleb), Tony (Puyol) jajaja el millor és The Terrace (Xavi)

    ResponElimina
  5. Òbviament sóc periodista...

    ResponElimina
  6. Comencem a apretar el grafiquista o què?

    ResponElimina
  7. El primer que apreti s'endú una merda de cavall!!!

    ResponElimina
  8. PUTU GRAFIQUISTA!!

    ResponElimina
  9. quina merda de grafiquista que hi ha a barcissim.com no? ja té alguna trunyada? se la mereix no?

    ResponElimina
  10. grafiquista! què passa? no hi ha gràfica aquesta jornada?

    ResponElimina
  11. grafiquista: a ver si te van a echar como a mi...

    ResponElimina
  12. M'agradaria sortir en defensa al nostre grafiquista, senyors anònim, apretaodr, mijatovic i aguirre: al grafiquista només el podem apretar els participants a la porra.

    Senyor Mijatovic, si us plau, no deixi mai el Merdid i segueixi fent fitxatges del tipus Faubert, Saviola i Lass Huntelaar.

    Senyor Aguirre, recordi a Enrique Cerezo que Abel es va tragar unes vaselines èpiques de Romario... que no els hi passi el mateix amb Messi.

    Senyor apretador, em balla un cargol.

    ResponElimina
  13. La merda pels anònims!!!! A LA MERDDA, AL LORO!

    ResponElimina
  14. m'agradaria sortir en defensa de la nandrolona

    ResponElimina
  15. penya! mireu la nova pàgina web d'en tonyes! recent publicada:

    www.carles5puyol.com

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM