Menu

divendres, 6 de febrer del 2009

Quan el futbol uneix dues persones...

7 comentaris:

  1. tití és una mica gos no? li agrada ensumar-ho tot. Pq s'ensuma el canell en els gols? Mireu com ensuma linyolíssim també. O és que és un farlopero? Titirríssim, si has de seguir sucant, ensuma el que vulguis. Però segueix sucant i callant boquetes.

    Bon partit de linyolíssim, tot i no sucar. Bieles no va estar malament del tot, però segueix desesperant al personal. És molt llèpol aquet home amb la pilota.

    Eliminatòria ben encarrilada. Ara a l'Ono Stadi, s'ha de marcar i a la final de cap! Nem no?!?!?!

    Barcissssssssim!!!!!

    ResponElimina
  2. La meva hipòtesi és que li mola el Nenuco, li recorda a sa filla i se'n posa al canell abans de cada partit. I clar, Bojan encara se'n posa i per això l'ensuma tant.

    ResponElimina
  3. Hi havia una vegada Raul que anava pel bosc buscant bolets...despres de molt caminar i no trobar res per adornar la vedella de la seva mare, es va trobar sota un arbust a Titi. Estava ensumant unes mores dins d'un esbarzer. Raul es va quedar astorat, atònit. Es va quedar tant sorpres que li va preguntar: "que hueles Titi? Te haras daño en las zarzas." Titi es va aixecar i li va dir: "A tu que t'importa el que jo ensumi? tu el que passa es que tens enveja del meu olfacte golejador..." Raul va callar derrotat per la situacio....pero es va refer i quan va estar a punt de tirar-li al cistell on hi tenia 3 o 4 fredolics, Titi va exclamar amb un crit que no s'ha vist mai sobre el planeta:"Alligatoooooooooooor!!! geisermaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!"

    De sobte el cel s'iluminà...i una figura extranya de cintura en avalla va apareixer davant mateix de Raul...era ros, alt, fort, una maquina de mirar als ulls, fred, calculador. Eidurt havia aparegut del cel amb una capa de color blau i grana. Es van quedar mirant per uns segons...fins que Eidurt va trencar el silenci dient: GEISER! Just del cetre geomètric que ells dos formaven sobre el terra va apareixer un geiser gegant ple d'aigua bullent..es va alçar fins al cel i despres d'uns segons va caure sobre els dos. cent mil tonelades d'aigua bullent sobre els dos. Raul va començar a desfer-se, la cara deformada, els ulls irreconeixibles van ser l'ultim en desapareixer sobre el terra. Ediurt pero estava fet d'una altra pasta. Esta fet d'acer. Era dur com una pedra. Res podia distreure l'islandès. Ni l'Urani enriquit podia acabar amb ell. La llegenda madridista va sucumbir a les ordres naturals del capità alligator geiserman Eidurt Gujohnsen.
    Quan el cel va tornar a la normalitat, Titi encara ensumava mores.

    The end.

    ResponElimina
  4. Jjajajajajjajaja BRUTAL! Has de fer una entrada amb aquest conte!!!!! "Alligator!!!!!!!!!!!!!!!" jajajajajaj

    Com mola que Raul es desfaci i que Tití alié a la seva salvació segueixi ensumant mores...

    Em trec el barret, sí senyor!

    ResponElimina
  5. Hola!
    ja,ja...el dia de S.Valentí s´ha avançat!!!
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  6. http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20090207/noticia_53635608676.html

    Un cop més ens avancem a la notícia, avui MD explica la seva hipòtesi sobre els ensumaments.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM