Menu

dilluns, 23 de febrer del 2009

Una miqueta de me cagun cony! home!

Buenu, molt bé. S'ha perdut un partit. I què? Seguim liders en solitari i destacats. Seguim tenint la millor plantilla del món i seguim sent l'enveja de la Lliga i part d'Europa. No tenim cap por. Sabem que depenem de nosaltres i tenim collons per afrontar el que queda. I ja està, ni pericos ni merenguissims podran amb nosaltres. Perque som el millor club del món, pq som els que fem el millor espectacle. Pq som els que tenim el jugador més desequilibrant i pq som la polla en patinet. Periquissims i merenguissims: sudem de vosaltres. Nosaltres estem en una altra lliga; la dels que juguen a futbol i la dels que ho deixen tot sobre la gespa per un sentiment, uns colors i una afició!
BLAU GRANA AL VENT! UN CRIT VALENT! TENIM UN NOM QUE EL SAP TOTHOM! BARÇA! BARÇA! I BARÇA!!!!

Cagun cony ja home!

3 comentaris:

  1. Si senyor, aquest es l'esperit que hem de tenir els blaugranes, els ploremiques que callin o que pirin cap el bernaveu.

    Així no podem anar, es el segón partit que hem perdut de ¡¡¡¡¡24!!!!. Qui voldría tenir aquesta estadistica?

    ANIM BARÇA, S'ACOSTA EL FI DE LA LLIGA

    ResponElimina
  2. M'encanta la visió optimista i la comparteixo totalment. Sí senyor, nosaltres juguem un futbol molt per sobre dels altres i, sobretot els aficionats, ho hem de disfrutar fins a la última gota. No s'acaba el món per perdre un partit, això ens motivarà per tornar a l'espectacle i al futbol que hem fet durant tota la temporada.

    Per cert, Puyol sembla el 2n de la pinya jajajaj I Killíssim i Eidurt salten al plinton.

    ResponElimina
  3. a més penya notícia super important: "Bojan se ha tatuado un Ave Fénix en su hombro".

    http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=589461

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM