Menu

dimecres, 18 de febrer del 2009

Demà COPÍSSIMA

Bon matí bàsquetmaniàtics,

comencem repassant els resultats de la setmana passada. A l'Eurolliga vam papejar-nos l'Alba de Berlín al Palau per 85 a 69. Encara falten tres partits, però sembla que els dos primers seran Barça i Madrid. L'haurem de guanyar al Palau per més de 2, així en cas d'empat el baquetaverage és nostru.

A l'ACB, seguim en pas ferm i aprofitem la punxada del TAU a cal Madrid, per acostar-nos una miqueta més al primer lloc de la lliga regular. Vam guanyar patint més del compte 95-91 contra el A.G. Fuenlabrada i només estem a dues derrotes del TAU. Ells porten 20 i 2 i naltrus 18 i 4.

Però el plat fort de la setmana no són els resultats, és el que ens espera. Demà a les 19.00h per TVE comença, al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Merdid, la COPÍSSIMA del JuanCa, i ho fa amb un partit que recorrent aquesta temporada: Madrid - BARCÍSSIM! Si tot va com ha d'anar el següent "Bàsquetmaniàtics" celebrarà el primer títol de l'any per una secció blau-grana!

Aquí teniu una prèvia molt interessant. Per cert, el nostre JuanCa diu que està molt enxufat i amb moltes ganes de tornar a guanyar un títol amb l'escut del Barça!!!!!



Això és tot per avui, i fins la setmana que ve Bàsquetmaniàtics!

2 comentaris:

  1. Li fotrem una tun al Madrid que vibraran...

    per cert, en referencia al comentari anterior de Samu i tal crec que la merda del partit se 'hauria d'endur Samu. Per anar a buscar en pepissim i no posar la pilota rapid al mig del camp. Se'm fa extrany venint d'ell pq es el tiu que toca mes vegades la pilota amb les mans despres dels porters. Se li en va anar el piulo al colega, nose, em va fer molta rabia que no hagues anat rapid a sacar per anar a per la victoria. Amb el barça no es juga. S'hi juga.

    Eto'o! cabron! me molas un monton!

    PS: Si no se li hagues anat la bola no tindriem la imatge del jetissim de pepissim.

    A més en exclusiva Barcissim ha descobert que el jetu de Pepissim en aquell moment va ser pq els espinacs que Eidurt li va portar de ca l'Angeleta estaven passats. Barcissim.com, al peu i turmell de la noticia.

    ResponElimina
  2. Jajajajaj comparteixo sensacions Pepissim nostru.

    Com mola la copa del Rei de Bàsquet, és un "títol express". L'any passat va guanyar la Penya no? Si guanyem, anem amb xanques a canaletes?? Va si, pot molar!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM