Menu

dijous, 26 de febrer del 2009

TENIM PORTER!


Aquesta és una entrada de suport incondicional al Killíssim, per dues cagades se'l crucifica i ens oblidem que ens ha donat molts punts, que segueix Zamora i que des de Zubi que no teníem un porter tant de puta mare!

A qui posaríem si no hi fos? A Tao Pai Pinto, que hi ha partits de Copa que ja li venen grans? Al Joier, que ha jugat un partit en tot l'any i se n'ha menjat tres?

KÍLLISSIM VITALICI!

7 comentaris:

  1. Sí senyor Banachíssim! El nostre Killíssim té tot el meu suport! Pq és ell. Pq és d'Hospi. Pq toca el piano. Pq va fer un paperàs a la final de París. Pq ens salva el cul mogollón de partits i ningú diu res. I pq ens l'estimem!!

    ICI! ICI! ICI! KILLISSIM VITALICI!!!!
    LA PENYA DE BARCISSIM VOL KILLISSIM VITALICI!!

    I DIU........ FALTA GENT! FALTA GENT!!!..... ON? PENYA ON?

    A CAN KILLU FALTA GENT!!! MOLTA GENT! CAGUN...



    http://www.youtube.com/watch?v=H3iQwTJkMQs

    ResponElimina
  2. per cert una questió per obrir debat: si arribem a la final de copa, que crec que és bastant possible... QUI ES FOTRÀ A LA PORTERIA? TAO PAI PINTO? CREIEU?? no sé.... és una final amb títol eh...

    ResponElimina
  3. Suposo que Pepíssim farà jugar a l'equip de Copa, ara, s'ha d'anar amb compte perquè ens podem trobar amb la porta als nassos. Jo, personalment, posaria el millor equip, el de Champions.

    ResponElimina
  4. UBE UBE 100%
    no tenim debat, es el millor.
    final copa: si es l'athletic, pinto, si es SFC, llavors UBE UBE

    ResponElimina
  5. COM M'ENCANTA QUE KILLISSIM SIGUI PORTER DEL BARÇA!!!!! A LA MERDA ELS QUE EL CRITÍQUEN, KILLÍSSIM FOREVER!!!

    A PART, EL QUE MÉS M'AGRADA ÉS QUE ODIA A LA PREMSA I ÉS PERFECTE.

    Vau escoltar ahir la resposta quan li van dir que si havia mirat per la tele els últims gols encaixats? Va respondre que tenia el mando de la tele sense piles i no funcionava...

    SI SENYOOOOOOOORRRR KILLO!!!! ETS L'AMU!!!

    ResponElimina
  6. no creieu que té un punt "yoyas" el de "placa placa"! Que sincerament és un dels tios que més be em cau!!! Ara surt al programa del follonero amb cotxe per hospi.

    VISCA EL NOSTRE KILLU!!!!

    ResponElimina
  7. La final la tiene que jugar Victor, y si Pinto se enfada que se vaya al Celta y no toke los cojones, sea kien sea el rival!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM