Menu

dimecres, 25 de febrer del 2009

Combinat de sensacions.

6 comentaris:

  1. M'agradaria comentar algunes coses:

    Segur que, veient la premsa d'avui, molta gent creu que una part important de la merda de la primera part és per Valdés. Estic d'acord que se la menja i que la va cagar dissabte també, però no ens passem. Només parlem del porter quan la caga. Com sempre som tan constructors i donant suport quan fa falta...
    Crec que la merda de la primera part és íntegra per la desconexió de l'equip duran 30 minuts llargs. I no li taiem mèrit a l'enxufada del Lyon amb Benzemà com a líder.

    A la segona part l'equip va donar la cara i la Xibeca. Pepíssim sembla que els va esperonar i també s'ha de dir que la tromba de l'olympic no podia durar tot el partit. També destacar l'aparició de Tití quan hi ha de ser. Bé titirríssim.

    Resultat just i positiu pel Barça que deixa un regust amarg però bones sensacions de cara als propers partits. Ho veurem diumenge.

    Força Barça!

    ResponElimina
  2. M'agrada molt el resum, el trobo molt encertat. Com bé va dir Pepíssim, podem treure moltes més conclusions d'aquest partit que del de l'Espanyol.

    ResponElimina
  3. Jo tbé estic d'acord. Potser les una de les poques vegades que aquests tres personatges de Barcissim.com es posen d'acord.

    De cara als següents partits però, no crec que el Barça torni a ser de cop el de la primera volta, serà un final de lliga, que crec que se'ns farà més llarg del que ens pensavem (això sí, crec que guanyarem al Bernabeu!).

    Així que contra l'Atletico hem de sortir a sac!

    Visca el Barça i Feliç Barcissim.

    ResponElimina
  4. Nandrolonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, al Barça li falta una mica de nandrolonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

    Pepíssiiiiiim, a veure si t'estires una mica!!!!!!

    ResponElimina
  5. No estoy de acuerdo. El gol de juninho es un golazo que no para nadie, entra rozando el palo.

    La culpa de ese gol es de yayardas y alves, que hacen una falta absurda en un 2 contra uno...lamentable.

    Estoy de acuerdo que el barça dio pena en la 1ª parte, pero el rival tb juega, y si consigue kitarte el balon y la mueve bien no puedes hacer nada.

    Ademas, el árbitro. En el minuto 5 podria haber expulsado a juninho por dos faltas merecedoras de amarilla..no saco ninguna. Si lo exan en el 5 no mete el gol.

    Y cada partido es iwal. El rival empieza a hacer faltas de amarilla q el ´árbitro perdona, cumple el cupo y cuando esta cumplido el cupo y los del barça tienen los huevos hinchados, hacen una merecedora y la 1ª es amarilla.

    Arbitros del mundo, id a tomar por culo!!!

    ResponElimina
  6. Tens part de raó, sobretot amb la duresa dels rivals a l'inici del partit. Suposo que l'àrbitre té por de posar el nivell massa alt com va passar l'altre dia que en va treure 15. Però és que si són targetes ho són i punto!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM