Menu

dimecres, 7 de gener del 2015

BacÓH is back (ó)

Sí penya!! L'actualitat del Barcíssim és frenètica!! És un no parar! Van caient notícies i calaveres per totes bandes i ja podem dir que hem entrat al Calaver-gate! I tot això, recordem, amb l'equip segon classificat de la lliga a 1 punt del primer (tot i tenir un partit menys) i havent passat primers de grup de la Champions havent guanyat al PSG. És una emorràgia de calaveres. Ho fem així aqui a can merdes.

La culminació d'aquest Calaver-gate ha estat aquesta tarda quan el ruc d'en Nobita ha declarat oficialment que hi haurà eleccions anticipades al final de temporada. Una bona notícia, ja que tots estarem d'acord que la junta directiva havia perdut el crèdit, però no tinc tan clar si això farà que l'entorn es calmi o del contrari es liarà encara més. Podem ser molt lamentables els culers.

A tot això, avui és festa grossa a can BacóH! Si ho monta bé té molts números de tornar a la presidència del Barça aquest estiu amb lo qual això serà un festival insuspetxat!!!!


7 comentaris:

  1. L'activitat no para, pq això és un no parar; quanta noticia i quanta merda ens queda encara per escampar. Jo m'he comprat uns quants gibrells plens de trallat d'aquell que freguen els que netegen els lavabos de razz, i els posaré en el ventilador que hi ha al sostre del despatx de la feina, i au, a escampar vòmit! Ja veuràs que bé m'ho passaré.

    Al tema, Bacoh is back! Ho dic ara, si surt (que sortirà), fracàs segur! Ara, no veig ningú que realment tingui una mica de seny i una idea pausada i calmada d'analisis de la situació i projecte interessant per tirar endavant. Benedito? No és aigua clara...

    Lo millor: Atlético 2 - 0 Madrid. Vamos!

    ResponElimina
  2. Jo no en sóc un gran fan, però sembla clar que el bacó serà el nou president. Esperem que sàpiga el que fa. Almenys tornarem a tenir un president honorífic...

    ResponElimina
  3. Ara he rellegit el meu comentari i he dit, Benedito no és aigua clara; pero és que no ho és ningu...

    Banach, president honorific? a què et refereixes...?

    ResponElimina
  4. Aigua clara és on s'esta banyany el super-bacoooooooh!!! Molt be kurna, aquesta és l'actitud: no se que passarà però en cas que passi això... Au calavera per bacó!!! Que passa? Que hem de tirar calaveres fins el 2020?!? Pues es tiren eh!! Vamossss!!

    ResponElimina
  5. Calavera per Johan doncs!

    ResponElimina
  6. Calaveres i punto. Ara no vulguis q estigui content només pq tornarà el Bacó! Hi ha moltissima calavera!!! Si venem a Messi a Chelsea.... Boh, no vull ni pensar-ho!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM