Menu

diumenge, 25 de gener del 2015

CR666 i altres observacions

Quantes coses de les que parlar aquest cap de setmana! Real Madrid, FA Cup, Messymar... comencem! 

Real Madrizzzz... zzz

Aquesta temporada es una muntanya russa. Fa unes setmanes ens deien que el Madrid era el millor equip de mon, trencant records de victories, mentre can Barca era una piscina de calaveres. Quasi al final del gener tenim al Madrid fent bastanta pena, jogant lleig i avorrit, mentre que el Barca va en plan rodillo. Aqui no hi ha qui s'aclari! Pero espeo tenir rao quan dic que sembla que estem presenciant un canvi de marea en la que el Barca esta en ascensio.

CR666

Que collons li passa a CR7? O sigui xaval, ets molt pailan. El pibe aquest acaba de guanyar el segon ballon d'or consecutiu, tothom dient lo increible que ha estat al 2014 (i es cert), van liders a la lliga, 18 punts a la fase de grups de la Champions, s'acaba de quedar solter (a follar!) i tot i aixi es un putu rallat de collons. L'han expulsat per fer un cop de puny (que l'arbitre no ha enregistrat a l'acta) i un patadon a lo Pepe. PA-I-LAN. I si no, mireu mireu:



I a mes el tiu se'n va expulsat netejant-se l'escut de campions del mon... m'imagino el seu PR manager cagant-se en la puta, despres de anys netejant-li la imatge, i es carrega tota la feina en 30 segons. Bravo xaval!

Jo crec que el que li passa es que ha estat mirant els resums del Barca del mes de gener i s'esta cagant en la puta... Home, i la veritat es que que et deixi la Irina Shaik ha de fer mal...


FA Cup

Un comentari que avui val la pena fer: el model de la Copa hauria de copiar una mica mes el de la FA Cup anglesa. La FA Cup anglesa es molt mes interesant. Avui mateix, dos equips de segona han fotut fora al Chelsea i al Man City. El secret? Les eliminatories son a un partit, no dos! El segon nomes es juga si el primer acaba en empat. Aquest petit canvi fa els partits molt mes dramatics, perque hi ha mes probabilitat que un equip gran caigui eliminat a un partit que a dos. A mes, ens estalviariem xustissimes com la tornada d'Elx, tot i que ens deixes un gol sublim del Fumador Mathieu.

 The Show

I per acabar, unes paraules del BarCa. Despres d'un comenCament fluixet, Pique ens ha ensenyat el cami. En Piquetes ha millorat moltissim i ara mateix dona molta confianCa. La Shakirissima deu estar de gira suposo. La segona part ha estat un festival, sobre tot de Deu (2 gols, 2 assistencies, ves a cagar nano, com abuses) i Neymar.  Ah! I Bartraca a fer una mica de lateral dret... ojito...

The Orgasmic Messymar Show:

6 comentaris:

  1. Sí senyor! Gran resum de la diada futbolística que ens va deixar el dia d'ahir!

    El tema de la muntanya russa que comentava en aquest article de fa un parell de mesos és realment sorprenent. Qui diria que fa 4 dies estavem en alarma màxima i crisi total i avui pinta que la cosa va viento en popa... D'això em queixo sempre, tot i que també deixo anar calaveres en calent quan toca eh!

    Hem d'aprofitar el moment baix de les merdes per retallar punt pq no tinc cap dubte que tornaràn a destrossar rivals en res.

    Sobre KH-7 ell sol des del dia que udola a la lluna està canvant-se la seva propia tomba.

    Totalment d'acord amb el model de copa! De fet aqui en tenen 2! La FA Cup i la Carling que ara es diu Captal One... Vamos! Que ens hem de copiar descaradament del model anglès! I què és això de fer vacances per nadal??? A la merda home! Per Nadal a jugar que per algo cobren un pastissal!! Boh!

    Sobre el partit d'ahir crec que és bastant enganyós. M'explico. Crec que el Barça ahir fa un partit molt semblant al d'Anoeta, Getafe o Almeria... amb un equip tancadíssim i rocós que no et deixa jugar....què passa?? Ahir els elements determinants van ser la violència del rival que al minut 20 ja tenien 5 targetes i que en una jugada aïllada Piquetes obre la llauna quan pitjor estava l'equip.

    Amb això vull dir que no és oro todo lo que reluce!! La segona part és un passeig però estrà clar que la clau és obrir la llauna aviat. Jo sóc el culer optimista i crec que anem en la bona línea i aquest any aixecarem títols! Ara bé, hem de treballar els partits fora de casa. S'ha de sortir a saco! Ahir ens va soritir bé però ens hem deixat masses punts per manca d'intensitat... Va piles que ara ve la part més dura de la temporada!

    Per afegir un pintet àcid: no creieu que quan el Gos no juga, Déu i Corpetit fan més espectacle que mai?!?!? Boh! Aqui ho deixo.

    ResponElimina
  2. I en el video de CR666 no surt el punch in da feis que deixa anar uns minuts abans de ser expulsat.... VAIA PENÓS!

    ResponElimina
  3. Molt bon resum de la jornada de futbol que vam tenir ahir.

    Les sensacions és l'engany més gran del futbol (a banda del cost del fitxatge de Neymar). Ara sembla que el Barça està bé, sí; i que el Madrid possiblement podría arribar al derbi contra l'Atlético i deixar-s'hi el liderat. Però crec que ni ells estan tant malament ni naltrus estem excel·lents.

    Però com que l'entorn i la premsa ho magnifica tot al màxim nivell, hem d'intentar aprofitar la situació. Ara, ahir hagués estat un bon dia, i van tornar a tenir la flor al cul...

    Pel que fa a la copa, jo ja fa temps que dic que ha de ser a partit únic, i el format anglès em sembla bé. El que no pot ser, és qe una temporada apretadíssima, i cada any és el mateix, on cada cop hi ha més partits, més competicions, seleccions, etc... va, i anem afegint partits de tràmit. I aquest any encara, que han tocat Huesca i Elx, però tornades contra Badalones, Hospitalets, Nobeldas (millor no recordar), Alcorcons... són molt dures de tragar!

    I lligat a això, aquesta setmana exposaré la meva teoria del nou format de puntuació de la lliga espanyola. En plan revolucionari. Boh, egur que ho peto.

    Ah, moblidava: Irina Shaik... ehem! clar...

    ResponElimina
  4. Si, teniu rao que em vaig flipar una mica dient que el Barca esta jugant de puta mare, suposo que van ser els dos mega gols de Messi-Neymar en 3 minuts que em van fer perdre la perspectiva...

    Tocant el punt del Saulissim, sobre si Messi i Neymar s'entenen millor quan el god no hi es, doncs pot ser que sigui una mica veritat. Al cap i a la fi, fa un any mes que es coneixen, al bulldog encara l'estan aprenent...

    ResponElimina
  5. Fantastic resum Jordi!

    Per sumar-me a la crida general al seny, afegiré una de freda i una de calenta:

    > en positiu, hem d'estar molt contents de lo bé que compleixen els suplents quan hi ha rotacions (Bartra, sense fe un partit perfecte va estar correcte, Rafinha, que amb el temps farà molt d'espectacle, també va estar bé i sobretot Masche de migcentre em va convèncer 100% perquè descansi Busquets. Montoya, ves... es el que hi ha... :-)
    > La crida a la calma es pensar que el Madrid recuperarà Modric en breus i aquest tio es un aspactacla!!!

    Bon començament de setmana culerada!

    ResponElimina
  6. Boh quin no parar de contingut de qualitat!

    A veure, heu dit més o menys de tot per tant, seré breu: CALAVEREEEES!!! jajajajaj

    Ok, ara sembla que hem agafat una bona dinàmica, però en quant a joc jo crec que ens queda mooolt camí per davant. Els partits de l'Atlètico molt bé, però l'altre dia es va patir massa, veurem què passa aquesta setmana: jo no les tinc totes.

    Em sembla bé la idea de Copa a un partit, però crec que no ens molava tant quan ens eliminaven Gramanets i Figueres...

    Bohna setmana!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM