Menu

dijous, 29 de gener del 2015

Una entrada positiva

Avui volia escriure una entrada positiva. Una entrada anti-calavera. Perque els culers n'escrivim moltes de calaverades, pero avui es un d'aquells dies que ens hem d'adonar que travessem un moment dolc al culerisme, i ho hem de celebrar. Les calaveres tornaran, obviament, pero avui si pugues em tajaria celebrant un partit a on hem vibrat veient un Barca que ni sabiem que teniem.

No nomes ens fan un gol al segon 20 de partit, i a mes la merda del Torres.

No nomes juguem al Calderon en una olla a pressio.

No nomes juguem contra l'Atleti, un equip mega rocos que esta entrenat pel Cholo, aquella bestia humana que li va fer un forat a la cama al Julen Guerrero amb la calmissima.

No nomes, despres d'empatar, ens tornen a fer un gol de penal que NO ERA.

No.

Es que, A MES, treiem uns collons que ni sabiem que l'equip tenia i treiem el partit endavant amb una intensitat increible, un Piquetes que ja voldria el Tiago Silva esta aixi d'en forma, un Busquets controlant-ho tot, i un trident adalt que fa molta por. El Messi jugant com els angels, un Neymar que ho fa tot be ara mateix, i un Gos que no fa gols pero que a tots ens agrada perque es deixa la pell i fa a la dupla Messi-Neymar molt millor, una dupla que cada vegada recorda mes a la dupla Ronaldinho-Messi de fa 9 anys...

Vaja, un putu festival. Gaudim-ho, que no sabem quant durara, pero si seguim aixi ens ho passarem moooolt be.

7 comentaris:

  1. Una estrada? Pipi estrada? Boh?

    M'agrada q hi hagin estrades positives. Amb energia de bon rollisme i guardant les calaveres a la butxaca de tant en tant. Vamos!!!

    Ara! Avui és fàcil eh? En el monent més dolç eh? Fes una estrada positiva despres del partit d'anoeta va, o despres del partit del Celta en plena aixeta de calaveres oberta va, eh va, va macu.

    Pel que fa a lo futbolístic: el partit em va encantar. Un espectacle brutal per l'espectador. Cal remarcar però que som el Madrid eh? Som pólvora a pinyón i contratacs a saco eh? No dic que sigui dolent eh! Però som això ara. Benvingut pla B

    ResponElimina
  2. A mi m'agrada l'Atletico pero lo d'ahir va ser un escàndol propi de les presons més il.legals...

    ResponElimina
  3. estrada: n. lloc del camp de futbol on hom s'asseu per fer les seves necessitats. "Busquests estava acotat a l'estrada quan Godín li va fer penal".

    ResponElimina
  4. Sobre l'entrada m'agradaria dir que una flor no fa estiu. Ok, avui hem guanyat un partit boig, però ens han ballat durant una bona estona. Després, buscant-ho i amb una mica de sort hem pogut capgirar el partit i llavors havent de fer 3 gols l'Atlético ha abaixat els braços i s'ha dedicat a repartir i tot ha estat més fàcil... Estem al bon camí, però crec que encara ens falta.

    Conclusió: no hi ha calaveres, però jo encara no treuria les fregones.

    ResponElimina
  5. Per entendre'ns: ara hauriem de treure les escombres per escombrar les calaveres i desprès ja fregarem.

    Es aixo oi?

    ResponElimina
  6. Si. Jo passaria una miqueta l'escombra per l'estrada i despres ja treuria les fregones

    ResponElimina
  7. Eeeeeeh encara que corregeixis el títol aquesta entrada serà sempre "l'estrada"

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM