Menu

dijous, 29 de gener del 2015

Plànol del Barça: Vostè és aquí!

Portem uns dies analitzant quin és l'estat del Barça; si estem millor o pitjor, cap on anem i d'on venim; de quina manera hem de jugar, si no tenim memoria, si som bipolars i canviem d'opinió amb un partit concret... Bé, doncs us deixo una infografia molt detallada i que expresa amb tota claretat l'estat anímic culé. 

Utilitzeu aixo a mode de mapa per situar-vos i saber cap on voleu anar.


6 comentaris:

  1. Molt acurat. Només una crítica, crec que les fletxes haurien d'anar en les dues direccions. I entre elements, podem passar de pitet a calavera forta sense passar per escombres...

    ResponElimina
  2. Tota la rao, no cal passar per totes les fases...

    ResponElimina
  3. de fet, si alguna cosa tenim els culers és que avui tenim fregones però si diumenge palmem contra el Vilareal tornem a estar en crisi...

    ResponElimina
  4. Oh!!! Com m'agrada aquest grafic que fa la vida dels barcissimistes mes facil!!

    Estic d'acord amb Banach. Seria com el joc de la oca que de vegades hi ha dreceres i pots pillar mort quan estas a punt de guanyar tot... doncs aixo. De pitet a calavera forta en un segon.

    Per cert algu em pot dir on es Iniesta??!?!!??! Va jugar ahir??

    ResponElimina
  5. Trobo que aquest diagrama es perfecte i reflexa molt be la realitat. La meva entrada era anticalaverisme momentani, del pal "ara que puc doncs tiro coets", mentre que aquest grafic ens proporciona context i ho posa tot en perspectiva.

    Tambe crec que al diagrama li falta un ultim dibuix que seria ja una polla ben gorda eyaculant semen blaugrana. Aqui ho deixo.

    ResponElimina
  6. Com aquesta? http://www.barcissim.com/2009/05/titular-del-gran-classic.html

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM