Menu

dimarts, 6 de gener del 2015

LA CASA DE PUTES MÉS GRAN DEL MÓN

Senyores i senyors, passin, observin i triïn; benvinguts a la casa de putes més gran del món.

La primera senyoreta que tenim és Lionel Messi: una ballarina fina i delicada, que ha fet les delicies de tots els socis del Camp Nou; no se'n podràn estar de babejar i excitar-se amb els seus jocs de cames i moviments de cos. Se'n tornaràn a casa i encara tindran ganes de tocar-se. Però és gelosa com ella sola, no accepta que les demés putes del Camp Nou li puguin prendre protagonisme i vol ser el centre de totes les mirades.

Si el que prefereixen és donar canya al cos, els presentem Luis Enrique, una artista de la provocació i el sadomassoquisme; és capaç de destrossar qualsevol relació de parella i de deixar-los secs a base d'insults i males arts. No repeteix mai una postura, i els deixarà ben desconcertats i marejats de totes les probatures al llit.

Diuen que l'experiencia és un grau, per tant, no poden perdre l'oportunitat de passar una bona estona amb la nina de la Pobla, Carles Puyol, qui els portarà a evocar els somnis més humits d'aquelles nits de copes. Atenció, a vegades cau del llit!

Si els ve de gust alguna cosa més pujada de tó, els recomanem Zubizarreta: la més foradada dels ultims anys a can Barça; tothom se l'ha passat per la pedra i s'ho deixa fer tot. Ha rebut per davant i per darrera. La seva especialitat: el "TAS, en toda la boca".

I finalment, si el que busquen és alguna cosa de luxe, també en tenim. Escullin la presidenta. Bartomeu és puta i ramoneta, tot alhora; no saps si ve o si va, i no dubtarà en fer servir la targeta per acomplir les seves necessitats més bàsiques. Li agrada molt fer-s'ho amb menors.

Així que ja saben, aprofitin ara que aviat ja no hi seran i se'n penediràn; o no...



Nota: quan surtin de l'habitació, passin per caixa i tanquin Laporta! Gracies.

7 comentaris:

  1. jajajajajajajj VAMOSSSS!!! Haig de felicitar-te kurníssim pq em sembla un espectacle d'entrada on s'explica perfectament quin és l'estat actual del club. Estic molt impactat de la qualitat amb que ha entrat barcíssim l'any!!!!

    Dit això!!!!! A LA MERDA TOTS!!! CALAVERESS PER TOT CRISTU!!!! INCENDI!! FOC!! MORT I DESTRUCCIÓ!!!!!

    Eh amb messi no us passeu.

    ResponElimina
  2. Barcissim va demostrar que en any de vaques grasses estava a tope; ara toca demostrar que el blog pot sobreviure en any de calaveres!

    Per cert Budell, volies putes? Au, tria...

    ResponElimina
  3. Quin escàndol! Em sembla que fa molt de temps que no reia tant amb una entrada! Fi, subtil però directe a la llaga. Segur que Rac1 farà alguna cosa similar... hahahahah

    Respecte al contingut. Em sembla que està tot dit. Som una casa de putes i fins que no fem fora la madam això no hi haurà qui ho arregli.

    ResponElimina
  4. mamada a traoré?! Neneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessss.......

    ResponElimina
  5. Jajajaja Marina! T'ha agradat? És ben bé així...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM