Menu

dilluns, 5 de gener del 2015

Merda per tu!


Plantejar un partit amb totes les estrelles al banquillo significa que confies en l'equip i que treurà el partit endavant i que un cop guanyes 3-0 treuràs les màquines pq acabin de destrossar l'equip rival i marquin algun que altre golet. Ara bé... sentar a tothom, treure una xusta d'aliniació...que ningú doni res al camp i a sobre acabar treient-los a tots i que facin pena tb.... si això no es mereix la merdíssima no se que s'ho mereix!

11 comentaris:

  1. Merda encertadíssima! Dónes 3 dies més de vacances a penya com Messi i Neymar i després els fas ser suplents (fins aquí ho entenc). Fas un 11 'valent' o 'poc habitual' amb jugadors que un dia o altre t'hauran de salvar els mobles. Però no et surt bé i et retrates de mala manera fent sortir a Messi i Neymar a la segona part. Com dient, òstia, sóc una merda... Doncs sí tio, ets una xufa!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord.

    Quan va arribar Luchissim, molts estàvem encantats i semblava que tornava un lider a la banqueta, un paiu capaç de tornar a il.lusionar aficio i seguidors.

    I resulta que es passa tota la primera volta "insultant" a la premsa, jugant a res, aportant 0 solucions i desconcertant al personal.

    A mi se m'han inflat els cullons ja. Em sap greu pq mira que m'agradava com a jugador, pero no val una torrada com entrenador eh...

    ResponElimina
  3. Per cert, hauriem de revisar a quina jornada els ha caigut la merda a la resta d'entrenadors que han passat per barcissim; m'atreveixo a dir que Lucho ha batut rècord...

    ResponElimina
  4. Doncs aqui va la meva investigacio de merdes a entrenadors del Barça en l'era barcissim:

    Guardiola - 1a Trunyada: 22 gener 2009
    2a Trunyada: 31 gener 2010

    Tata Martino - 1a Trunyada: 11 gener 2014

    Luchissim - 1a Trunyada: 5 gener 2015

    D'aqui, concloc tres coses:

    1 - Luchissim bat el rècord del Tata i situa la merda abans de reis, registre historic.
    2 - El registre de numero de merdes el té Pepissim, amb dues; sembla logic, ja que també va estar més anys. Pero em dona la sensacio que Luchissim el pot superar amb escreix...
    3 - Les merdes es donen al gener; deu ser per cagar els torrons de festes?

    ResponElimina
  5. Molt bona investigació! La conclusió positiva podria ser que la primera merda de Guardiola es dona el gener d'un any on es guanya Lliga i Champions.

    ResponElimina
  6. Bona reflexio banach, pero fixa't que es destrossa la teva il.lusio de que aquest any guanyem lliga i champions, quan li donem la primera merda al Tata...

    ResponElimina
  7. Per cert, una cosa que m'he oblidat de comentar: la foto del vomit em sembla etselent. Em recorda els millor anys de barcissim a plaça Catalunya on hi havia un personatge semblant... jajajjaa.

    Sinonim de titols?

    ResponElimina
  8. No es pot dir res que defensi a Luchíssim. És així. Au Luchíssim, és gener, embut a la boca i gluglugluglu. A tragar.

    Boníssima la investigació del president!

    ResponElimina
  9. Éh!! Ja ens han petat la imatge??? Per una trunyada bona que cau i ens la peten?!?! BOH!

    ResponElimina
  10. No ens l'han petat!!!!
    A mi encara em surt!!! Vols dir que no les petes tu Saulissim?

    ResponElimina
  11. Sisi Saulissim tens rao, ens han petat la imatge!!!
    Pq? Son massa guarres? No ho entenc...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM