Menu

dijous, 5 de febrer del 2015

Això no hi ha Déu que ho arregli!

Aquesta és una entrada d'actualitat però que pot ferir sensibilitats religioses. Si et consideres una persona devota, et recomanem que deixis de llegir.

Però això que és? 

Resulta que 24 hores després que pesos pesants de l'equip com Piquetes i Corpetitíssim anessin a Qatar a fer la gara gara al patrocinador principal (esperem que per poc temps) del club, el president es desplaça al Vaticà per fer la gara gara al Papa.


El Barça és més que un club, sí. Però voleu dir que cal emmerdar-se amb la religió? Què en pensaran els aficionats budistes, jueus, ortodoxos o el que sigui que el Barça només faci la rialleta amb els musulmans i els cristians? No sé què en penseu vosaltres però si ja trobo fins a cert punt inadequat barrejar futbol i política, em sembla espepèntic barrejar futbol i religió!

Ja pots resar ja...

Bartomeu, és igual a quin Déu resis, que els teus dies al Barça estan comptats! Això d'anar arrossegant-se per demanar el favor diví és força trist, esperem que les eleccions et posin a lloc. I si has de resar a algú resa a Messi, perquè és l'únic que podria fer-hi alguna cosa....

En fi, que entre Qatar i el Vaticà la directiva se segueix cobrint de glòria... Sort que diumenge torna el futbol!

Ah, i me n'oblidava... Me cagun Déu ja Bartomeu!

6 comentaris:

  1. Home, ja fa molt de temps que el Barça i el Madrid i altres clubs es passen pel Vaticà, no? Crec recordar que els anteriors Papes (si més no, Joan Pau II) era soci del Barça i del Madrid em sembla...

    Vull dir que no és nou. Ara, està bé? Bueno, és una d'entre tantes conexions que el Barça ha de fer amb estaments polítics, organitzacions, ONG's, governs, etc, per obrir mercat, marcar col·laboracions, invertir, etc. A mi no em sembla malament.

    En aquest link hi ha foto de Joan Pau II visitant el Camp Nou i el Dalai Lama amb una bufanda del barça: http://community.livejournal.com/_fcbarcelona_/tag/live%20reaction

    Al final és questió que el Barça respecti totes les creences i tothom s'hi pugui sentir respresentat; com que aglotinar-les totes no és possible, entenc que la teva proposta seria no fer relació amb cap d'elles, i així menys problemes! Podria estar d'acord, però crec que una institució com el Barça no es pot permetre el no tenir converses o trobades amb els seus liders mundials, per molt que no ens agradi.

    Frivolitzant... el barça col·labora amb Bill Gates contra la polio; què passa, que m'ha de semblar malament a mi que tinc un Mac? ;)

    ResponElimina
  2. Home! Està clar que s'ha d'estar en contra de Bill Gates no? hahahaha

    ResponElimina
  3. Seriosament, he de confessar que aquesta era una entrada per omplir un dia de poc moviment... I mira, em va picar per aquí.

    ResponElimina
  4. Avere: primer molt fan del concepte gara gara. Segon, banach no vagis d'anti-religios i despres vas i et confesses! BOH! jajajaja

    Ara en serio... penya tot el que no sigui gespa, tot el que no sigui material 100% esportiu, en aquest club fot cagar!!! Atencio' a l'ultim anunci de qatar amb lionel en kimono i el gussacu vestit de vaquer!!! aixo es una conxorxa!!! I mira que no se ni que es una conxorxa!!!!!!

    ResponElimina
  5. saul com ho fas per posar links als comments? ensenya'm una miqueta va...

    ResponElimina
  6. Banach aniràs a l'infern...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM