Menu

dissabte, 14 de febrer del 2015

Camp Nou: merda a les graderies

Bona tarda barcíssims i benvinguts a l'espectacle!

A veure una cosa. Tenim l'estadi més gran d'Europa i el quart estadi més gran del món, no? Tenim un equip que porta molts anys amb els millors jugadors del món i fent un aspactacla insuspetxat per tot Europa, no? Tenim unes instal.lacions que, tot i que necessiten reforma estan en bon estat, no? Tenim una gespa i un terreny de joc que generalment és una catifa verda impecabe per jugar de luju, no? Tenim una ciutat de puta mare amb un clima envejable i total facilitat d'accés.... no? I TENIM UNES PUTES GRADERIES QUE FOTEN PENÍSSIMA!!! NO!??!

Però què passa aqui penya?? Estem fotent molta pena! Molta! Hi ha dos factors alarmants que fan que fem aquesta pena:

Tenim una afició que fot cagar

Tots hem anat al Camp Nou en partits on sembla que en comptes de mirar futbol s'estigui mirant teatre. És així. A no ser que sigui un rival tipus Madrid o Atlético o partits de Champions de segona ronda, l'actitud de la penya al camp és lamentable.

Masses tribunerus burgesos rajant i tirant calaveres que no alliberen el seient i van a l'estadi quan els pica. I em direu: el Madrid és el mateix. Les aficions dels equips grans son així. Doncs no. El Madrid també fot cagar, però heu vist el Calderón com apreta?! Heu estat a Mestalla?!?! No vau flipar amb San Mamés l'altre dia quan perdien 2-5?!?!? Ser un club gran també és compatibe amb tenir una afició gran. I ja no parlo dels camps anglesos. Un món totalment a part i un aspactacla esportiu en directe indescriptible.

Fem-nos-ho mirar penya. El football és un aspactacla per disfrutar en directe. Els jugadors correran igual, sí. I cobraran igual, sí. Però l'orgull de formar part d'un aspactacla d'afició no el tenim. Jo he tingut la sort de passar per uns quants estadis de futbol i, de carrer, el més lamentable a nivell d'afició és el putu Camp Nou

La penya suda d'anar a l'estadi

Ah no, és que fot fred. Ah, no és que és molt tard... BoH! Doncs no hi vagis! Dóna'm el carnet!! O allibera el putu seient!!! No!? Fots cagar tio!!

Estic d'acord que hi ha molts factors que afecten l'assistència però penya els últims dos anys comença a ser moooooolt lamentable. Mires el partit per la tele i veus tot de seients buits que semblen tombes. Quina pena! Veus Lionel anant a celebrar un gol amb tot de plàstic... Què lamentable!!! Pavus! Que és el millor jugador de la història del futbol! I pam! Messi celebrant amb cadires buides!!! A cagar!!

Penso que el tema clau que afecta l'assistència és el preu i la gestió del seient lliure. L'entrada més barata en un Barça-Granada ronda els 50€.... Però que estem bojos!??! La quantitat de penya que rebentaria l'estadi i animaria a saco i faria un aspactacla brutal si es poséssin preus més a l'abast de la gent de classe mitjana. Doncs no! Preus pels guiris! I au japonesos a fer fotos!!! I merda a les graderies!!!

I el seient lliure que?!?!? Al putu tribuneru forrat de pasta li suda si l'estadi està buit! L'únic que vol ÉS RAJAR DE LUIS ENRIQUE I PENSAR-SE QUE ELL SAP MÉS DE FUTBOL QUE NUNGÚ!!!

Nosé penya. Crec que quan fots pena claríssimament a la vida s'han de fer dos coses:
1. Reconèxies que fots pena
2. Deixar de fer-ne

Boh. Aqui tenim les imatges que ha pogut aconseguir la redacció de barcissim.com

8 comentaris:

  1. En primer lloc, felicitar-te per la porra farulacus. En segon lloc felicitar-te per l'entrada,

    En tercer lloc he de dir que tens tota la raó del món. Quan Barcissim.com estava a Barna només ens podíem permetre partits de copa contra la Cultural Leonesa on Bojan feia espectale. Però això què és? Volem una grada jove per resulta que no podem tenir una grada normal? Val que els culers som pessimistes i tot el que vulguis però quan la pilota roda això hauria d'estar aparcat, ja tirarem calaveres després del partit!

    En fi, aquí crec que has tocat un tema que no té arrelgo. Els tribuneros seguiran sent tribuneros i les entrades del que realment vulgui animar aniran a parar a un japo que faci fotos d'Esmalts escalfant...

    ResponElimina
  2. En primer lloc si demà guanyem 3-1 passo de farulacus a champions pim pam. En segon lloc: gràcies. M'agrada veure que barcissimm.com està sempre a tope i a punt per entrar al camp i rebentar-ho tot qmb un bitllet de 5 euros.

    Per acabar us recordo que l'any 2008 vam anar a lestadi amb un codi QR d'un metro quadrat pensant-nos que ens el llegirien per la tele. Com molava quan jugava Eidur....

    ResponElimina
  3. A veure. El tema és clar: el Camp Nou és un espectacle de camp i una puta merda d'afició! En canvi, quan jugues una final o un partit fora de casa, i es desplacen socis, animen fort i mola bastant.
    Estic completament d'acord en que el problema principal és el preu de les entrades i els socis tribunerus que no alliberen. Però no podriem buscar altres sistemes per millorar l'assistencia?
    Quanta penya és socia i no té seient? No es poden fer packs de partits de manera q paguis menys pero tinguis seient per uns quants partits a la temporada?
    No sé, el camp nou fot cagar i fa pena quan hi ha 60.000 tios "nomes" a semis de copa del rei, ULTIM PARTIT DE COPA AL CAMP NOU!!!!
    Fem-nos-ho mirar! I lo millor és que en campanya electoral, aquest serà un tema del que es parlarà i com sempre, continuarà igual.

    Vinga va doncs, silenci, que a les 17h tenim segon acte...

    ResponElimina
  4. M'agraden molt les merdes que has trobat...

    ResponElimina
  5. Doncs això que dius que se'n parlarà per les eleccions no ho tinc tan clar. Sembla que hi ha tanta merda esquitxant l'entorn institucional del club que l'assistència ha passat a ser un tema secundari... penós!!

    A veure avui a les 17h d'un diumenge (millor horari impossible) a veure quanta penya va al camp. Fijo q no arriben a 73.917

    ResponElimina
  6. *73917 > total de visites a barcissim.com

    ResponElimina
  7. Ens ha visitat un camp nou? Boh! i sense servei de metro...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM