Menu

dilluns, 9 de febrer del 2015

L'1x1 de Barcissisiu: Athletic de Bilbao - Barça [8/2/15]]

Bueno nois, ja teniu aquí la segona edició del 1x1 de Bacissisiuuuuu!

Tira la melodia Cristi!




Titulars:

  • Bravo: Caprabo. El Rudd Hesp del segle XXI se’n va empassar dos pel preu d’una sense saber ben bé com. En la seva defensa, en va salvar unes altres dues amb molt de merit… i amb l’ajuda inestimable del pal.
  • Alves: Obedient. Un partit més, s’ha passat més temps per darrera que per davant de la pilota. Que segueixi així que va de conya!
  • Piqué: -mbauer. A falta de jefesito, Piqué és el que mana a la defensa. Boníssim partit que confirma que tenim Piquembauer de tornada!
  • Matthiew: Acendado. És la marca blanca de Mascherano. Quan el Jefesito necessiti descans sabem que pot entrar un paio que no és ell, però complirà amb més o menys elegància amb el que se li demana.
  • Alba: Rencarnat. Igual que Piqué, la millor notícia és que Alba hagi tornat després del drama de la temporada passada on va jugar 15 partits (15!!!).
  • Busquets: Box-to-box. A més de defensar com ningú, ahir va trepitjar àrea i donar un gol regalat a Pedrito. Espectacle!
  • Rakitic: Super-nanny. Està pendent de tot i de tots per posar-se sempre al lloc adequate, just on el necessita l’equip. Cada dia més indiscutible com a titular.
  • Xavi: Pa-lo-que-me-queda-en-el-conventic. Sap que en el nou joc del Barça li resultarà impossible marcar la pausa que li demana el cos així que s’uneix a la festa i, jugant a prop de l’àrea, per poc n’endolla alguna a gol. Un luxe poder-lo gaudir cada 2-3 partits.
  • Neymar: Harri-jasotze. Qualsevol dia (God forbid) li giraran un turmell 720º. De moment, a disfrutar dels collons de la criatura!
  • Messi: Calidoscopic. Té ulls a tot arreu i, a part de ser bonissíssim, fa millors als seus companys. Adjectiu gentilesa de Jordi Bussíssim.
  • Suárez: I-just-had-sex. Necessitava sucar i va fer un gol de bandera! Good gos!


Els suplents:

  • Adriano: Assaig. Amb Alves amb 5 targetes grogues tocarà tirar de Adriano al partit contra el Llevant. I no passa res.
  • Pedro: As-usual. Minuts de cortesia per rescatar a Suárez que casi perd un genoll.
  • Rafinha: Testimonial. Tenia ganes de posar un “Testimonial”. En qualsevol cas està bé que vagi tenint els seus minutets.


L’entrenador:


Està clar que Lucho ha aconseguit que juguin al que ell voll. Com deia la setmana passada, celebro que tinguem un pla clar i que l’executem tan i tan bé. Dit això, aquest sistema només funciona si tots estan al 150%. Per poc que baixis la guàrdia un Atlethic de Bilbao et clava dos gols. 

Oïdus tots!


7 comentaris:

  1. Una gran secció per barcissim!

    Fins i tot els matalassers ens hi hem aficionat!

    Dale Cris!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord anonim!! Quin espectacte de dilluns amb l'1x1 de Barcissisiu!! Despres comento extensivament pero nomes dir que Rakitic super-nanny em sembla bohn'inssim!!! jajajajajajaj

    ResponElimina
  3. M'agrada que es mantingui la secció i segueixi amb tant de punch com el primer dia.

    Avui estic molt d'acord amb tot, sobretot amb Rakitic supernanny!
    El concepte de Titubes marca blanca em sembla molt encertat, tot i que és nota molt que no té la mateixa qualitat que la marca bona.
    A Neymar un dia el mataran, ja és raro que l'entrada criminal se l'endugués el Gos.

    Crec que el Tira la melodia Cristi, pot ser el Fot-li Pou de Barcissim hahahah

    ResponElimina
  4. 1x1 fent-se un nom a la xarxa, clar que si!

    Jo, pero, estic en desacord amb el Bravo, trobo que va fer un bon partit (gracies Zubi), i crec que Matheiu tambe done confianCa (gracies Zubi..). Rakitic es va surtir, com tu dius (gracies Zubi....), i ho seguira fent cada cop que no hagi de materse cobrint els forats que Dani Alves deixa per tota la banda dreta.

    ResponElimina
  5. Jo no vaig tenir el plaer de veure l'aspactacla de partit de ritme vertiginós però pel q he vist en els resums i pel que he pogut llegir diuen Que LIonEL eStÀ A UN NIVELL DASPACTACLA QUE LA VIBRESSSSSSS?!!! Caleidoscopiquíssim no?? Boh. Com m'agrada l'enxufada que porta l'equip i com tots els calaverismes tribunerus comencen a callar la boca i a rendir-se davant la gran fita de Luchíssim: haver trobat

    ResponElimina
  6. ... el famós plan B. Un barcíssim elèctric que si li fas 2 gols ten fot 5. (Puto blogger desde el mòbil es bloqueja que la vibres).

    Per sort, tenim el 1x1 de barcissim per posar-nos al dia de lestat de forma dels jugadors. En aquesta ocasió: Mercadona, super-nanny i "i just had sex" m'he partit. Sex fàbregas

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM