Menu

dilluns, 2 de febrer del 2015

Les provocacions de Neymar

La mateixa merda que avui parla de les provocacions de Neymar suposo que defensen que és millor trencar una tíbia que fer un "canyo"... aquests que parlen d'o rei Neymar suposo que han oblidat coses com aquestes!!

4 comentaris:

  1. i a més, no una si no dues vegades... Arriba Roberto Carlos en plan: jo també vull fer el gilipolles i vinga 3 gilipolles fent l'imbècil! Però Neymar és un provocador... en fi!

    ResponElimina
  2. Boh!!! Quanta pena!!! Me n'havia oblidat d'aquest moment lamentable en la historia del football.

    La batalla amb la premsa esta perduda. La caverna te uns mecanismes que s'executen i ja pot fotre punys a la cara KH7 o destrossar cames l'Atletico que ells parlaran de si neymar provoca o no... i la premsa d'aqui, en comptes de fer una bona defensa, esta poendent de seguir tirant calaveres amb el tema titubes, luchissim i deu... JERNA. Les cucaratxes a la boca dels periodistes!!!

    Nosaltres a fer aspactacla al camp i al final de temporada... A menjar!!! A menjaaaar!! (que va dir el Pou en un dels moments mes estelars de radio que recordo)

    ResponElimina
  3. poendent (adj): estar esporoguit, tenir tanta por al cos, que fins i tot arriba a les dents. Ex: "l'Eidurt estava poendent d'arribar a casa perquè s'havia oblidat les cebes"

    ResponElimina
  4. Quines cucarachas de merda! Fliiiit, porteu-me fliiiit!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM