Menu

dimecres, 4 de febrer del 2015

Bartomeu pel cul tots!

Ja prou, no penya? Però prou ja no?!?

O què?!??


(un silenci aquí per afegir dramatisme)


Fa pràcticament un mes, kurníssim parlava en aquest article de la casa de putes que tenim al club... doncs bé! Jo diria que això ja ha saltat al sadomasoquisme, zoofilia i està agafant un rollo que fot mooooolta pudor i el que és pitjor... no s'acaba mai!!!!

Magradaria diferenciar en dos grups la meva visió del que està passant amb el cas Satanàs Cor Petit (Júnior):

1. El virus Sandruscu


Semblava que Nobita habia pogut sortir viu de la matança després de proclamar eleccions al Juliol (la única bona notícia que ha sortit dels despatxos en els últims 2 anys) però no! El càncer Sandruscu és molt fort! I tot i que diuen que tot és culpa d'un soci... – Que si! Que jo penso que es podria haver cosit la boca veient les conseqüències... – això no treu que la junta dels últims anys ha fotut cagar per tot arreu de manera lamentable.

Llavors, si som penosos a sobre no anem de guais i de que som mes xulos que la FIFA i que els fiscals i que su puta madre. A callar! Si sou uns primaveres! Doncs aquí ho teniu! Tot el trallat pel terra i au, neteja-ho ara. Fregones? No fregones no en tenim. Tenim calavera forta amb cara de titubes. Us ho heu buscat penya. Per pufíssims!! Esteu embrutant la imatge del club que la vibres i a més emetent comunicats en nom dels socis i l'entitat... boh!

Dit això....

2.El joc brut entre bambalines que tenim en aquest país


Mireu jo sóc dels que pensa que quan un àrbitre s'equivoca és perquè és dolent. No crec que la lliga estigui adulterada perquè sinó no la miraria. Malauradament no tot el futbol passa damunt la gespa i (tot i que em pesi estar d'acord amb Nobita) crec que sí que existeix una ma negríssima que entre la caverna i les mafies que es mouen pels despatxos de la capital aconsegueixen moure palanques fortes...

Peten calaveres amb martells aquesta penya eh... no els tremola el pols. Executen i, a més, es delaten pel com i sobretot el quan executen. El tema del cas Satanàs Cor Petit Júnior salta justament; repeteixo: justament, en el moment que el tio fa més espectacle i estan veient la punta de l'iceberg del que pot ser el nou Déu blaugrana dels propers 10 anys.

Primer s'intenta muntar una campanya per desmoralitzar-lo dient que és un provocador i després, per si no en teniem prou, venga a remenar tot el fregao. Quan? Ara. Si és que canta com un titubes fumant al vestuari penya!!! Vaia navajeros que esteu fets penya!!! Ara en serio, és molt preocupant. Masses casos de persecució com el tema de Messi amb hisenda que foten una oloreta de xamusquinaaaa que la vibres.

Segueixo pensant que a la gespa tenim les de guanyar i que si seguim en aquesta línia podem fer-los callar a base d'especlacle. El que no tinc tan clar és de què seran capaços aquesta bazòfia i fins or arribaran. En tot cas, si fem les coses bé als putos despatxos (no com fins ara) no tindran on buscar-nos les pessigolles o sigui que... Al loro!

A tot això, aqui teniu l'estrella de l'equip sudant de tot:

5 comentaris:

  1. Si que pot ser que hi hagi calaverisme a la cavernissima, pero com diuen els iaios "cuando el rio suena, agua lleva" o allo de "donde hay humo hay fuego". Can BarCa ha estat un festival de merdissima durant tot el Sandrisme tan gran, que no m'estranya que el Florentino ho aprofiti, si es que son molt curtets.

    Jo crec que comencem a veure quan de mal han fet al Barca aquesta colla de melindros, i encara sortira mes pus, ja veureu. Necessitem un nou president JA, i tota la junta actual amb doble racio de napalm. L'ave fenix tornara a volar.

    ResponElimina
  2. Està clar que tenim la merda al coll per culpa d'aquests autodenominats gestors que només és preocupen d'omplir-se les butxaques. Teníem un president boques però que gestionava bé i des de l'arribada de Sandrusco hem tingut dos presidents que gestionen tant malament com parlen.

    Sobre la mà negra jo crec que és tonteria queixar-se. Val, que potser hi ha pressions per accelerar les coses però s'ha fet bé? Si no s'ha fet bé, a menjar querelles i a callar.

    Després dir que el link a instagram és molt gros i la dona de Messi està molt bona.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb el tema de la ma negra. El problema es el greuge comparatiu... si s'ataques a tots els clubs com s'ataca al barCa un altre gallissim cantaria!!! Pero estic dacord que el que s'ha de fer es no donar-los eines. Pero toca els ous! Joder!

    ResponElimina
  4. jajaja enorme Messi en trineu (es nota que llegeix l'1x1 de bacissisiuuu) i enorme el link al article de "la casa de putes més gran del món".

    Les animalades que m'hauré perdut en 6 anys d'espectacle!!!

    ResponElimina
  5. jajajajajj es veritat! El gussacu no surt al video pq havia baixat primer. Rodolant i tirant caques sense veure porta ni a tiros.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM