Menu

diumenge, 22 de febrer del 2015

L'1x1 de BarcissiSIUUU!!! [01/02/15 Barcíssim - Màlaga]

Bueno nois!

Ja estic de tornada per portar-vos una nova edició de l'1x1 de BarcissiSIUUU!

Tira la melodia Cristi!



Després d'11 victòries seguides, ahir l'equip es va quedar sense idees contra un Màlaga que es va tancar de conya durant 83 minuts per fer boh el gol que els hi vam regalar només començar el partit.

Allí va l'anàlisi jugador per jugador.

Titulars:


  • Bravo: Conde Mor. Sense poder culpar-lo pel gol (la colleja és pel que ve després), també és cert que amb un punt més de concentració hauria pogut sortir a refusar la pilota. En lloc d'això, fa un Chiquito de la Calzada a la frontal de l'àrea mentre el davanter té temps de dribrar-se'l i marcar a plaer. 
  • Alves: After-hours. En una setmana on l'hem vist al Carnaval de Sitges, al concert de Katy Perry i en una rècula infinita de vídeos cantant, va sortir sobrat al camp i ens va costar un gol imperdonable. 
  • Piqué: Rooibos. Dels pocs que no va perdre els nervis a mida que avançaven els minuts, va tenir una feinada a tapar contra-atacs i oferir-se com a davanter centre en els últims minuts. 
  • Matthiew: Cranc. Junt amb Piqué, es va haver de fer un fart de córrer cap a endarrere per tallar contra-atacs. Tot i que compleix, cada cop fa patir més amb la pilota els peus.
  • Alba: Vaquilla. Quan els partits es compliquen i puja la tensió, li surt una vena killa que no ajuda gens al equip. 
  • Busquets: Desmembrat. El símil m'ha sortit una mica gore però, quan  l'equip es trenca i hi ha tanta distància entre línies, el pobre Busi és el que pateix més de tots!
  • Rafinha: Nen perdut. Com els crios que es perden als centres comercials, avui Rafinha ha semblat desorientat entre tanta gent jugant en tan poc espai. A falta d'aportar solucions ofensives, s'ha fet un fart de córrer per ajudar en defensa.
  • Iniesta: Júnior. Com he dit altres vegades, d'ell s'espera que exerceixi de capità en partits com el d'ahir on Messi i Neymar no estan tan inspirats. Per desgràcia ja fa massa dies que no veig un partit on Iniesta sigui l'MVP.
  • Messi: Pardalet. Avui l'han engabiat com un periquitu, amb tres o quatre jugadors rodejant-lo constantment. Si a més hi sumem que no ha tingut el dia més inspirat, el resultat és un partit fluixet com el d'avui. 
  • Suárez: Ursai! Sempre fora de joc (ben o mal xiulat), avui no ha pogut desordenar la espectacular defensa (de 10 tios) del Màlaga
  • Neymar: Picapedra. No va tenir el seu dia però ho va provar fins al final. Res a dir a nivell d'actitud, esperem que contra el City millori l'encert.

Suplents:
  • Rakitic: Ambipur. Va aportar aire fresc al equip, va contribuir a un parell d'arribades però no va poder arreglar el desgavell que hi havia al camp quan va entrar.
  • Pedro: Declaració d'intencions. El canvi per Iniesta demostra que Lucho morirà amb les botes posades, fidel a les seves idees de renuncia al control a canvi de la verticalitat.
  • Mascherano: Desubicat. Encara ara no sé ben bé on va jugar. El canvi per Alves per passar a una teòrica defensa de tres va desordernar a l'equip que hauria de treballar més a fons aquesta variant tàctica que ens pot ser molt útil en partits com el d'ahir.

L'entrenador:
Quan els jugadors no estan del tot inspirats i els partits es giren en contra, tots mirem a la banqueta per buscar solucions. Crec que Luis Enrique ha fet una bona feina per trobar un sistema demolidor quan els contraris deixen espais però que necessita més solucions contra defenses ben tancades.

Dit això, aquesta derrota pot ser el toc d'atenció definitiu que necessitàvem per no oblidar el que ja avançàvem a l'1x1 del 8 de Febrer, aquest sistema només funciona si tots estan al 150%!

Salut!

14 comentaris:

  1. Jo no sé si els altres ho feu o no, però cada vegada que hi ha un 1x1, abans de posar-me a llegir em miro el vídeo... hahahah

    Crec que ha estat un 1x1 suau si tenim en compte la merdòfia que vam haver de tragar-nos ahir.

    Dels centrals no puc dir res, perquè a part del primer gol (Alves el tractaré al final), van estar bastant bé amb el milions de contres que va tenir el Málaga.

    L'adjectiu d'Alba em sembla encertadíssim, als últims minuts es va fotre a xutar l'esquena d'un rival, una acció d'expulsió totalment merescuda i que l'àrbitre va passar per alt... Va pecar d'Arbeloa una mica...

    Mig del camp (així, en general): ni van aportar solucions ofensives ni van pressionar bé les sortides del Málaga. En més d'una contra ells arribaven amb 4 o 5 jugadors i nosaltres només teniem a Piquetes i Titubes... Això no es pot permitir... Una cosa és que et facin contres, però no pot ser que arribin amb més gent...

    Davantera. Sí, sí, Suarez fa molta feina, però falla més que Alexis i li piten més fores de joc que a Ibra... No pot ser que en 180 minuts (allà i aquí), el Barça només xuti 3 vegades a porta. No déien que amb Lucho marejaríem menys la perdiu? Doncs, si el rival està ben tancat prova des de fora no? Dic jo...

    Ara veurem com va a City, però si juguem com ahir ens en cau un sac...

    ResponElimina
  2. Banach, has deixat Alves per al final, i no l'has tractat...

    A mi em sembla molt encertat l'anàlisis del 1x1, lúnic que afegiria jo també a l'actitud de Alba, és la de Neymar; quan les coses no li surten i l'equip perd, ell també és perd. Ahi va fer dues entrades seguides, que era per treure-li dues vermelles; i sí, a ell n'hi fan moltes, però ha d'aprendre a moderar-se, i d'això en pot aprendre molt de Messi.

    En quant al crack, jo reconec que durant el partit em vaig emprenyar amb Déu pq no li sortien les coses, però només faltaria que no se li pugués perdonar un partit dolent. El que no s'entèn, és que aquest any s'espera que si Messi no té un dia fi, Neymar i Suàrez resolguin, i ahir no va passar... i això és preocupant, pq al final tens un equipàs davant i acabes com sempre, depenent de Messi.

    Alves MORT JA! Prefereixo DOUGLAS, mira que dic! Pq almenys és dolent i ja ho sabem!!!

    Contra el City, canviarà el tema i jugarem millor, segur. Jo només espero que sortim amb els 5 sentits i comencem enxufadíssims!

    ResponElimina
  3. Ostres sort que me l'he deixat... Mira no diré res per por que ens tanquin el blog...

    ResponElimina
  4. Neymar va fer dues entrades seguides a barcissim?

    ResponElimina
  5. A veure, segurament serà previsible el que diré. Això no vol dir que no ho digui:

    Em sembla que l'1x1 és molt encertat en la majoria de posicions. La il·lustració de desmembrat a busi li va que ni pintao.

    Ara bé, trobo que hi ha una mica de dramatisme afegit en general i més en comentaris de l'estil "merdòfia". Com que hem fet un pas enrera de les fregones a les escombres, passo a escombrar calaveres per l'estadi:

    El tema Alves em sembla injust que ara se'l destripi per l'error d'ahir i les festes de Sitges i fa 4 dies estàvem tots aprovant la seva renovació. Cagada? Si però ahir va ser cagada de tots. Ahir no ens va sortir res i ahir vam acabar tots com els jugadors. Desquiciats. Stop.

    Entro més per la via Kurna que hem de perdonar un partit dolent. Ahir Messi desapareix i Neymar ho prova però sense fortuna i el gos és l'únic que xuta a porta... ahir no va sortir res.
    També crec que el Màlaga serà un equip de mitja taula però ahir fot un partidàs i està claríssim que ens tenen la mida presa. Eh! Doncs felicitats nanus! Avui no ens ha sortit. Palante.

    El Madrid apallissarà avui fijo i tornarem a estar a 4 però queda mil lliga i encara han de venir al Camp Nou. Tope de confiança amb l'equip que està en una bona dinàmica. Hem trobat una pedra però que no ens ha de fer canviar el plantejament! Vamgos

    Com bé diu la dita:

    Oblideu el tiqui taca i la calavera a la butxaca.

    ResponElimina
  6. si, bastant d'acord; però què me'n dius de la dita:

    "Si vols guardar la calavera a la butxaca, primer escombra ben bé la casa", eh?

    ResponElimina
  7. Si. Estic bastant dacord amb aquesta dita que no rima pero estic bastant dacord si

    ResponElimina
  8. Doncs quanl'he escrita rimava...

    ResponElimina
  9. jo crec que tot va ser culpa del post de busissim. Els pavos es van flipar amb els QI, EF, JK, LM i tal i es van confiar que la vibres. Putu busi numeritos!!

    ResponElimina
  10. Jo segueixo en la vessant derrotista i calaverística, pots perdre perfectament al camp del Madrid o l'Atlético, ara, empatar a Málaga o a Getafe o perdre a casa contra el Celta i el Málaga, aquests són els partits que et fan perdre una lliga...

    Ja ho diu la dita "Si perds contra equips de mitja taula, oblida't de la lliga barjaula..."

    ResponElimina
  11. A veure...

    Començaré per la closca humana. Estic d'acord que estavem d'acord amb l renovació, però del pall 'millor tallar-me la cama que morir de gangrena'. Alves s'està convertint en un problema seriòs per l'equip, i es hira de ferlo suplent. Bartra, Pedro o Douglas, m'és igual, però algú hauria de començar a fer minuts a la seva posició.

    Jo encara crec que tenim la millor davantera, però el partit d'ahir ens demostra que no tot és davantera. A estones el partit va recordar els de la temporada passada, va ser com mirar avall d'un precipici... si la defensa es tanca, lucho, doncs digues a la penya que txuti de fora!! fiques en rakitic i zascas, en un chut el
    porter no la bloca i gol del gos. Va, que no és tan dificil.

    Alba es un killaco i ko m'ha molat mai aquest aspecte seu, necessita una colleja.

    Per finalitzar, despres d'alexejat vull introduir un nou verb: ibrajar o villajar, quan un està tota l'estona en fora de joc.

    BOHrça Barça!

    ResponElimina
  12. home, a mi m'agrada molt villajar per tot el mon en general

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM