Menu

dilluns, 9 de febrer del 2015

Clark Kent

Continuant amb el subidon de les darreres setmanes, aquesta setmana l’anticalaverisme segueix en plena forma.

Com a fellow cule que soc no us demanare mai que us desfeu de la llavor calaveristica que tots portem a dintre (al cap i a la fi encara tenim la closca humana a l’equip), pero el que si podem fer es creure’ns-ho una miqueta perque el d’ahi va ser un ASPACTACLA.

A vegades penso que Messi es un extraterrestre que de fet intenta no correr massa rapid per a que no es noti massa, del pal Clark Kent al principi de Superman, quan es un teenager i guanya totes les curses a l’escola i va sobradissim, i l'avi li diu que no sigui cabron i ho amagui una miqueta.


Es aixi penya: Messi ahir es va Passejar (amb majuscula) pel Nou San Mames. Es va passejar per la frontal de l’area de l'Atleti al gol de Pedrisssim fins que Busquets es va aixecar de terra i va entrar a l'area va arribar, i va fer-li una passada que els centrals encara no acaben d’entendre.

I mentrestant Cristiano celebrant els seus 30 tacos, i la premsa se l’ha menjat amb patates. Doncs jo, sense que serveixi de precendent, trenco una llanCa pel CR7, perque nomes es fan 30 tacus una vegada a la vida i jo m’hagues fotut la festa tambe, i a mes hauria omplert la casa de look-alikes de la Irina. Ai pobret.

9 comentaris:

  1. Jajajajajaj vamos busíssim! A veure una cosa, Messi s'ha de vendre no? Messi és el càncer del vestuari no?... boooh!! Com m'agrada la metralleta despectacle que porta el tio...

    Pel que fa KH7 jo penso que és ruc. És així de simple. Ruc. No hi toca més. De fet penso que la pena que fot el dia de la gala de la pilota d'or i la frase que deixa cap a messi han provocat que lionel encara es flipi mes.

    El tema de la festa mereix un capítol sencer... BOH!! Quin desastre d'éssers vius!!! Molt lamentables!!!! Si tu no tenamoras!! Jajajajajajaja

    ResponElimina
  2. Eh busi para de trencar llances que un dia hauras d'anar de cacera i no en tindras

    ResponElimina
  3. Com a part del sector calaverístic de Barcissim crec que hem d'anar alerta. Tot just fa un mes el Madrid es menjava al món i nosaltres estavem en crisi profunda amb pique Messi Luchissim. No ens flipem perquè només falta que el City ens foti un traje per tornar a revertir la situació. Poc a poc i bona lletra. (Ara m'agrada moltíssim que el sector fregones estigui tan actiu!)

    Per cert, voleu un blood pressure monitor? El David del Vidre diu que en té a bon preu... Eh David, a quant surten? Posa-me'n mitja dotzena!

    ResponElimina
  4. Per que fa a Messi. Està clar que quan vol jugar és el millor del món i possiblement de la història... Ara, s'ha passat un any i mig sense voler jugar. Per tant el que s'ha de fer és asseure'l i dir-li a veure titu, vols jugar o què? Si vol jugar que es quedi, si no vol jugar fora...

    Què me'n dieu del blood pressure monitor? No s'anima ningú?

    ResponElimina
  5. Banach, anem a mitges amb el blood pressure monitor? Vinga va!!

    ResponElimina
  6. El david vidre es un oportunista eh... aixo del blood pressure monitor per tal com juga el barCa ara ens anira de luju... pillem-ne uns quants va. Paga barcissim

    ResponElimina
  7. Eh David, feu entregues a domicili o hem de passar a buscar-los?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM