Menu

dimecres, 25 de febrer del 2015

Manchester City 1 - FC Barcelona 2

Deixaré anar algunes reflexions que em faig desprès del partit d'ahir. Però que vagi per davant, que em sembla que en global el Barça va fer un partidàs, en un dels camps més difícils d'Europa i fins i tot va tenir l'oportunitat de tancar l'eliminatoria.

1.- Una primera part brutal: el Barça va sortir enxufadíssim en tots els aspectes; amb la porteria entre cella i cella, corrent si feia falta, parant el partit i triangulant com feia dies que no veiem, sent vertical des del darrera, etc. Va entendre el partit que convenia en cada moment i ens va regalar la millor primera part de la temporada. 

2.-  The dog: va ser tornar a Anglaterra i n'enxufa dues!! Les dues boles que va tocar al primer toc, sense pensar, les va enxufar; en canvi, quan es va plantar davant de Hart, sol, i va haver d'aixecar el cap i pensar, la va donar al porter. Vull dir que Suàrez s'hauria de deixar estar de si la passo, si no la passo, si el toc, si la paret... A barraca! i en això és un killer!

3.- El bajón: a la segona part, el Barça baixa el ritme; però és normal, jugàvem contra el campió de la Premier i a casa seva, que perdia 0-2 i havia de fer alguna cosa. Per tant va ser normal perdre el control del partir. L'únic però que li dono a Luis Enrique, és no fer algun canvi per intentar retrobar el ritme: em va agradar que posés a Mathieu per avançar Mascherano, però a més, jo hagués posat Xavi al camp. 

4.- El penaltíssim: és la puntilla del partit, i a més al minut 90 que encara fa més mal i fa que marxis amb un regust de boca. Però em va donar la sensació que el penalty fallat fa més mal pel fet que sigui Messi qui el falla i la reacció que té desprès d'un cop de cap dolent (nefast), que no pas per perdre l'oportunitat de fer el tercer. Em sembla lamentable però que la gent es plantegi si ha de seguir tirant Messi els penals, per mi no hi ha dubte que sí.


5.- La derrota amb el Màlaga: no seré jo qui defensi la tesi de "encara ens va anar bé perdre contra el Màlaga pq van sortir més enxufats". No m'ho crec, sóc dels que prefereix anar a jugar havent guanyat el partit anterior; i tampoc m'abono a la tesi de "millor haver perdut contra el Màlaga que ahir": si haguéssim guanyat dissabte depeniem per guanyar la lliga, i havent perdut ahir continuariem depenent per passar l'eliminatoria; vull dir que jo seria partidari d'un intercanvi de resultats. Però això ja és aigua passada...

i 6.- El calendaríssim de merda de sempre: no sé vosaltres, però em sembla una putíssima merda la manera en que s'estructuren les competicions; el dia 11/02 vam jugar l'anada de semis de la Copa del Rei contra el Villareal, i la tornada serà dimecres que ve dia 4/02, gairebé un mes desprès (algú recorda el resultat d'anada?); la tornada del City la jugarem el dia 18/03; no podriem jugar anada i tornada en una setmana de diferencia? No us semblaria més lògic i més coherent per centrar-se al 100% en una eliminatoria? Boh!

Vinga va doncs, dissabte...



10 comentaris:

  1. Molt bon anàlisi Kurníssim. Com a corresponsal enviat especial de Barcissim.gespa vaig tenir la sort de presenciar el matx en directe i aqui van les meves reflexions sobre els teus comentaris:

    1. La primera part és un repàs, tot i que fins el gol hi havia bastant de respecte mutu. A partir d'allà em va agradar veure que aquell Barça que sap tocar i mesurar el ritme del partit també hi és quan fa falta. Oju, i sense Xavi a la gespa.

    2. Gussacu gussacu gussacu gussacu. Per mi el tema de Suarez amb el gol és circumstancial. Ara ja ha deixat els fantasmes enrera i els dos gols d'ahir son de 9 total. De gana. D'estar allà i pam un toc i a dins. Per això se'l va fitxar. Bé gussacu! Lo de si la passo no la passo estic d'acord però també s'ha de dir que ens ha deixat a pinyón d'assistències en el que porta de curs eh...

    3. Lo de la segona part crec que és normal. De totes maneres ahir el City per molt campió de la Premier que sigui es va fer petit. Per mi van jugar a un nivell molt baix. Un nivell mitja taula lliga espanyola. El gol crec q va ser massa premi per la xusta que van ser.

    4. El penalíssim et deixa cara tonto. És així. Barcissim.gespa va recollir declaracions després del matx però les vam haver d'esborrar pq totes eren tonteries amb cares de tontos. Els vam deixar marxar vius.

    Dit això, jo sóc un d'aquests que pensa que Messi ha de deixar de tirar els penals.

    Sóc el defensor numero1 de Messi, crec q és i serà el millor jugador de la història i vull que acabi la seva carrera al Barça. Ara bé, Messi ha demostrat que no és un especialista tirant penals. No és necessari que el millor jugador de l'equip sigui el que millor xuta penals. I crec que, tot i que per Luchíssim és molt difícil (i entenc que es mantingui com a primer xutador Messi) jo faria proves als entrenaments i estic segur que sortiria un especialista millor que Messi. Koeman no era pas el lider de l'equip.

    5. Jo no crec que la derrota amb el Màlaga hagi tingut cap influència en el resultat d'ahir. Com ja vaig dir en el seu dia: va ser un mal partit. Un mal dia i llestos.

    6. Sobre els calendaris i els horaris... això és i serà sempre una puta conxorxa, una patuleia, boh!!

    Per cert: vam guanyar 3-1 (menjada de Ter Stegen amb patates i ketchup i maionesa)

    ResponElimina
  2. Buf quin anàlisi és complet. Jo intentaré aportar el punt de vista calaverístic així per sobre haha

    1. Sí, la primera part és molt bona, vam ser un equip seriós. (merda no puc posar punt de vista calaverístic aquí... me'l guardo per l'apartat de la segona part)

    2. El Gos, ja era hora titu. Dos golets, ara bé estic d'acord que fa dos gols de killer però quan es queda sol davant del porter (que també és el que ha de fer un killer) es fa caqueta... No gos, de cara a barraca, cullons!

    3. La segona part és de manual per explicar què no s'ha de fer en una eliminatòria. Els perdonem, abaixem la guàrida i no rematem el partit ni quan es queden amb 10. A sobre ens casquen un gol que els posa de ple dins l'eliminatòria i fallem un penal!

    4. El penal... Els penals els ha de tirar Messi, però tio, si et paren els penals que xutes a l'equerra... Tira'l a la dreta no? Vaia... Em sembla molt estrany que un tio amb la seva qualitat falli tants penals...

    5. Jo crec que tot ha influit, el fet que nosaltres perdessim i que el City es passegés a la Premier...

    6. Els calendaris són una puta merda.

    ResponElimina
  3. Home molta molta calavera tampoc has tirat eh...

    ResponElimina
  4. Crec que la chicha d'aquest post està en el tema penals. Per què penseu que ha de seguir xutant Messi? No creieu que quan una cosa no funciona, s'ha de canviar? Saps? Pam, no va la batidora, pues tira de moulinex sas? Sas?

    ResponElimina
  5. No tio, el que passa és que els ha de tirar bé. No és possible que un jugador de primera no sàpiga xutar penals... Que no entrenen? Doncs, a Leo que el fotin a la classe de reforç de tirar penals...

    ResponElimina
  6. Al igual el gussacu o rakitic els xuten millor... ara t'has tornat messissista? La qüestió és tocar la pera

    ResponElimina
  7. Per mi Messi és el millor de l'equip tirant penals. Està clar que no sabem com els tira en Pomes o Piquetes, però el que té més cap i aguanta millor la pressió en qualsevol moment de qualsevol partit, segur q és Messi. El que passa q a vegades es fallen, i punto! Així que tranquils eh, tranquils!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM